Logo LachJeKrom.com
» Start » Moppen » Allerlei » Droge

Moppen - Allerlei : DROGE


Droge, flauwe en platte moppen...

 • Een man: "Mag ik je even storen?"
  Andere man: "Ja, wat is er?"
  Eerste man: "Niets, ik wilde alleen maar even storen :-)"
 • Gek, Niks en Niemand zitten in een boom. plots valt niemand eruit. 'snel bel de ziekenwagen!'
  zei niks. Gek belt naar het ziekenhuis en zegt: Hallo ik ben Gek. Ik bel voor Niks. Want Niemand is uit de boom gevallen!
 • Drie mannen praten samen over snelheid. Zegt de eerste: "Volgens mij is de bliksem het snelste op de wereld. Want je ziet ziet hem al voordat je de donder hoort." "Welnee," zegt de tweede, "het licht is sneller. Want als je de schakelaar indrukt brandt het licht direct." Zegt de derde: "Volgens mij is de diarree is het snelste. Want tijdens een wandeling in het bos voelde ik een rommeling in de buik. Ik rende als de bliksem naar huis. Ik deed het licht aan in het toilet en moest vaststellen dat ik reeds in mijn broek gescheten had!"
 • Vraag: Er staan langs de weg wel eens bordjes met "Zachte berm" Waarom staan er nooit bordjes met "Harde berm"? Die krijgen ze daar niet in de grond.
 • Een vrouw vindt dat het tijd wordt voor een nieuw huis. Na een weekje zoeken koopt ze een huis. Goh denkt de vrouw, wat zal ik mijn huis nou voor een naam geven. Tijdens het denken komt er een man op een fiets langs en hij valt eraf. "Au, mijn reet!!" Ja, denkt de vrouw dat is een mooie naam en ze noemt haar huis reet. Een week later koopt ze een nieuwe hond. Goh denkt de vrouw, hoe zal ik mijn hond noemen. Tijdens het denken komt er dezelfde man op de fiets langs en valt weer van zijn fiets. "Au, mijn gat!!" Ja, denkt de vrouw, dat is een mooie naam en ze noemt haar hond gat. Een week later is haar hondje weggelopen en ze gaat naar de politie toe. Op het politiebureau aangekomen zegt: "Ik heb mijn hele reet nagezocht, maar ik kan mijn gat niet vinden!!!
 • Waarom moet je naar bed? Omdat het bed te lui is om naar je toe te komen.
 • Ik heb 31866 hoofden, 996 nekken, 4453 poten en 8 ogen. Rara, wat ben ik?
  EEN LIEGEBEEST
 • Hoe hang je 2 kippen aan elkaar? met kippebouten
 • er lopen 2 mannen op het strand.
  zegt de een tegen de ander,lekker windje he.
  zegt de ander zal ik er nog laten.
 • Er zaten 2 pindanoten aan de bar.
  Zegt die ene noot tegen die andere: KRAK
 • Een half paard heeft 2 poten. Hoeveel poten heeft een gans?
  2 poten
 • wat is oranje hangt in de boom en zegt ik ben een appelsien?
  een mandarinneke met een dikke nek
 • Er was eens een kameel.
 • Jantje wordt 4 jaar en zijn vader vraagt wat ie voor zijn verjaardag wil hebben: Jantje zegt een roze kangoeroe. Dus zijn vader zoekt en zoekt maar vind hem niet. Dus besluit hij wat anders te kopen: een roze driewieler. Een paar jaar later wordt jantje 10 en wederom wil hij een roze kangoeroe. Zijn vader zoeken en zoeken en zoeken door heel het land maar........geen roze kangoeroe. Dus koopt hij een roze fiets voor jantje die ongelooflijk baalt. Jantje wordt 16 en wil nog steeds een roze kangoeroe. Zijn vader zoekt heel europa af maar wederom geen roze kangoeroe. Jantje balen want hij wil hem echt. Maar hij krijgt een roze brommer. Dan wordt jantje 18 jaar en weer wil hij een roze kangoeroe hebben. Dus zijn vader besluit hem nu te vinden . Hij zoekt de hele wereld af maar hij vind hem niet. Dus koopt hij een roze auto. Jantje is zeer teleurgesteld. Maar dan een paar jaar later zit vader in het café en weet je wat ie ziet? juist een roze kangoeroe. Hij vraagt wat ie kost.....1000 euro . Verkocht zegt vader. En als ie weggaat zegt de man: 1 ding tik hem nooit aan. Nou goed jantje blij en alles goed totdat jantje te nieuwsgierig wordt en hem aantikt. De kangoeroe wordt gek en achtervolgt jantje die eerst op zijn roze driewieler zit dan op zijn roze fiets stapt vervolgens op zijn roze brommer vlucht en dan in zijn roze auto stapt. Maar de kangoeroe is sneller en jantje geeft op. De kangoeroe tikt hem aan en zegt tikkie jij bent em.
 • Er staan twee bomen, 1 appelboom en 1 perenboom. 1 bevroren sloot, een dode man, drie blaadjes onder de appelboom en vier blaadjes onder de perenboom. Wat klopt er niet ?????????
  Het hart van de dode man !!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Weet je wat je moet zeggen tegen een vrouw die hele kleine borsten heeft?
  Nou dit: Ik ken zo'n goeie mop, daar vallen je tieten vanaf. Oh sorry, je hebt hem al gehoord.
 • Jantjes moeder komt terug van haar werk. jantje komt aangerend en zegt: mammie, mammie, pappa heeft zichzelf opgehangen in de kelder. z'n moeder naar de kelder rennen maar ze ziet niks. helemaal opgelucht gaat ze weer naar boven. daar staat jantje en zegt: gefopt, gefopt, pappa hangt op zolder...
 • Er lopen twee cementzakken over straat zegt de ene tegen de andere: "hé, het gaat regenen!" zegt de andere: "geeft niets! daar wordt je hard van"
 • Roodkapje loopt door het bos, en is lekker aan het zingen. Opeens springt achter een boom de grote boze wolf vandaan. Hij roept: HAHA, waar ga jij naar toe Roodkapje ??? Ik ga naar het meer mijn kut wassen !!! waarop de wolf zucht : Tjonge tjonge, die sprookjes van tegenwoordig zijn ook niet meer wat ze geweest zijn!
 • Er staan 2 schapen in de wei, zegt dat ene schaap tegen die ander: 'Koud hé?' Zegt dat andere schaap 'Hou je bek, schapen kunnen niet praten'.
 • De juf: "Zeven en zeven, wat krijg je dan Mariëtte?"
  Antwoord Mariette: "Heel fijn zand juf!"
 • Jan: "Hoe gaat het op je nieuwe werk?"
  Piet: "O, prima. Er werken al 150 man onder me."
  Jan: "Zo..."
  Piet: "Ja, ik werk op de tweede verdieping."
 • Een baasje van een papegaai gaat eens naar een verjaardagfeest en zij,kijk niet naar de tv. Maar de papegaai kijkt toch naar de tv. Het 1ste prog.is klootzakken horen niet thuis.2de prog. is Batman. En het laatste prog. is een liedje van Samson en Gert"we gaan naar de maan."De bel rinkelt hij doet de deur open, het is de buurman,"ik moet voor je zorgen."zegt de papegaai"Klootzaken horen niet thuis."Weet je wel wie je bent."ja,Batman."Je zult naar de maan vliegen hoor."Antwoord de papegaai,"we gaan naar de maan er is plaats genoeg..."
 • Waren 2 vuurpijlen zegt de een tegen de ander
  PJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 • Waarom mocht de paus het zwembad niet in?
  Zijn badmuts was te klein
Vind ik leuk! Vind ik niet leuk! Commentaar versturen Defecte link melden
Hits: 379.573 - Score: 65% (421)

Willekeurige items uit MOPPEN

Golf Twee vrouwen zijn aan het golfen en eentje geeft een ferme dreun op het balletje. Het vliegt recht naar de volgende hole, waar 2 mannen staan te spelen en eentje wordt geraakt. Hij valt meteen op de grond en vloekt van de pijn. De vrouw snelt er naartoe, intussen ligt hij ineengekrompen met zijn handen tussen zijn kruis. Zij : kan ik helpen? Hij :  [...]
Danny - 11/10/2009 - Score: 93% (3) - Hits: 27.893
Baziel Flavie leest met verontwaardiging een artikel in de krant en zegt kwaad tegen Baziel: Ze schrieven ier dan vrouwen juuste lik lutsprekers zien. Das seker gin woa wih! Nint replikeert Baziel Lutsprekers kujje ofsetten.
Danny - 01/01/2007 - Score: 100% (3) - Hits: 13.737
Winkel - Een man moet van zijn vrouw boodschappen doen. Met enige tegenzin gaat hij van huis en loopt naar de dorpswinkel. Op de deur hangt een bordje met de waarschuwing : "Pas op voor de hond !" Binnen ziet hij naast de toonbank een stokoude hond liggen die in diepe slaap is. "Is dit de hond waar de mensen voor moeten oppassen ?" vraagt hij aan de winkeli [...]
Danny - 01/10/2014 - Score: 91% (11) - Hits: 28.814
Voeding Piet had een nieuwe baan bij een banketbakker. Maar al snel ontdekte de bakker dat Piet veel van de gebakjes uit de winkel zat te snoepen. Toen hij Piet daar op aansprak, antwoordde deze: "Maar dat hadden we toch ook afgesproken.... twee maanden proeftijd!"
Danny - 26/02/2014 - Score: 50% (6) - Hits: 24.547
Brandwee Antwoord: Omdat een brandweerwagen 4 wielen, 5 slangen, 5 ladders, 5 brandweerlieden heeft. 5x5x5x4=500. 500gram is een pond. een pond vaart op het water. in het water zwemmen vissen. vissen hebben vinnen. de vinnen wonen naast de russen. de russen houde van tomaten. tomaten zijn rood daarom is een brandweerwagen rood.
Danny - 01/01/2007 - Score: 33% (3) - Hits: 34.255
LachJeKrom.com © 1999 - 2017 - Privacy/Disclaimer/Cookies - Contact - Sitemap @ 28/07/2017 20:57:06 - Facebook - Twitter - Inloggen -