Logo
» Start » Moppen » Personen » Domme blondjes

Moppen - Personen : DOMME BLONDJES

 • Een blondje stapt boos een winkel binnen.
  "Ik probeer jullie al drie dagen te bellen op nummer 0800-1730. Waarom nemen jullie niet op? Het nummer staat groot op jullie etalage."
  Antwoordt de winkeleigenaar rustig:
  "Sorry mevrouw... dat zijn onze openingstijden."
 • Een man komt thuis van zijn werk en treft zijn blonde vrouwtje wenend aan in de keuken, leunend boven het aanrecht. "Wat scheelt eraan, liefje?" vroeg hij. Tussen het snotteren door, zei ze: "Ik... Ik heb de ijsblokjes op de grond laten vallen, ik wilde ze afspoelen met warm water... en nu kan ik ze niet meer terugvinden..."
 • Er staat een dom blondje onder de douche.
  Dom blondje: "Mam, waar staat de shampoo?"
  Mam: "Het staat op de plank in de groene fles."
  Dom blondje: "Nee, dat is voor droog haar en mijn haar is al nat."
 • Wat doet een dom blondje als ze wil afslanken?
  Ze neemt in plaats van de lift eens wat vaker de roltrap.
 • Vorig jaar heb ik alle ramen in mijn huis vervangen met die dure dubbele beglazing en energie-efficiënte vorm.
  Vandaag kreeg ik een telefoontje van de aannemer die ze geplaatst heeft.
  Hij klaagde dat de werkzaamheden waren voltooid een jaar geleden en ik hiervoor nog steeds niet had betaald.
  Hallloooo!!! Gewoon omdat ik blond ben, betekent niet automatisch dat ik dóm ben hoor !!!
  Ik zei hem : "Dat zal dan één dezer dagen toch wel gebeuren volgens mij...".
  Dus ik vertelde hem precies wat zijn verkoper me had verteld vorig jaar:
  "Deze super-ramen betalen zichzélf binnen een jaar". Halllooooo ?
  En het is nu ongeveer een jaar geleden !
  Er viel enkel een ijzige stilte aan de andere kant van de lijn, zodat ik maar gewoon heb opgehangen.
 • Een jong blondje is op vakantie in het verre Louisiana. Ze wil graag een paar authentieke krokodillen schoenen kopen. Ze is echter verbolgen over de hoge prijzen die de plaatselijke handelaars durven te vragen. Na een ruzie met een winkelier die maar niets van zijn prijs wil afdoen barst ze in woede uit: "Als het zo zit ga ik er zelf wel een vangen! Zo krijg ik tenminste een paar schoenen voor een redelijke prijs!". "Ik zal je niet tegenhouden zegt de winkelier, veel geluk, misschien vang je wel een grote!" Het kwade blondje keert hem vastberaden de rug toe en vertrekt naar het moerasland om te jagen. Wat later die dag, als hij naar huis rijdt ziet de handelaar het blondje tot aan haar middel in het water staan. In haar handen houdt ze een groot jachtgeweer. Net op dat moment ziet hij een grote krokodil van wel 4 meter in haar richting zwemmen. Het blondje legt aan en vermoordt het beest. Met heel wat moeite trekt ze het gedrocht op het droge. Daar liggen al meer krokodillen. De handelaar gelooft zijn eigen ogen niet. Plots begint het blondje gefrustreerd te roepen: "Godverdomme weer eentje zonder schoenen!"
 • Twee bowlingteams, de ene allemaal blondjes en de andere brunettes, charteren samen een dubbeldekkerbus om mee te doen aan een toernooi. Het team van de brunettes zat in het onderste gedeelte van de bus, de blondjes boven. Beneden in de bus, bij de brunettes, ging het er heel plezant aan toe. Zingen, moppen tappen; de ambiance zat er goed in. Tot het één van de brunettes op viel dat het boven bij de blondjes wel héél stil was. Ze besloot poolshoogte te gaan nemen en ging naar het bovenste gedeelte van de bus. Wanneer ze boven kwam zag ze alle blondjes heel angstig in de stoelen zitten, allemaal met opengesperde ogen rechtdoor starend, de leuning van de zetel voor hun zo hard vastklampend dat hun knokkels er wit van zagen. De brunette vroeg : "Wat is hier allemaal aan de hand. Bij ons beneden zit de ambiance er goed in...!". Eén van de blondjes keek verschrikt op, slikte hard en fluisterde : "JA, MAAR JULLIE HEBBEN WEL EEN CHAUFFEUR"
 • Een blondje is passagier aan boord van een tweepersoons-vliegtuigje wanneer de piloot plotseling een beroerte krijgt en sterft. In paniek grijpt ze de microfoon en roept: "Mayday, mayday, ik ben Betty, aan boord van een vliegtuig en de piloot is zojuist doodgevallen!" Op de luchthaven vangt men haar noodkreet op en een rustige stem antwoordt: "Maakt u zich geen zorgen mevrouw, wij praten u er wel veilig doorheen. Maar wat ik moet weten is uw hoogte en positie." "Eén meter vierenzestig en ik zit vooraan..."
 • Er is een ploeg van het elektriciteitsbedrijf bezig hoogspanningskabels te spannen in het weiland, als er een dom blondje langs komt. Zij kijkt omhoog en begint keihard te lachen. Nog geen 5 minuten later gebeurt hetzelfde, één van de medewerkers begint zich eraan te ergeren en denkt bij zich zelf als dit nog eens gebeurt ga ik verhaal halen. En ja hoor nog geen kwartier later komt er weer een dom blondje voorbij en die komt niet meer bij van het lachen. Hij klimt naar beneden en vraagt: "Je bent al de derde die niet meer bij komt van het lachen, waar lachen jullie om?" Zegt het domme blondje: "Ach man, de koeien kunnen toch zo onder dat hek doorlopen."
 • Een blondje zit en de auto en slingert nogal. Daarom wordt ze aangehouden door een politie agente, die is ook blond. Ze vraagt de bonde in de auto: Heeft u uw rijbewijs bij u? rijbeeijs? Wat is dat? Luidt het antwoord. Dat is zon roze dingetje met je foto erop. DE blonde begint driftig in haar tasje te graven. Na een tijdje vind ze een roze SPIEGEL, kijkt erin en zegt: Ja, dit is roze met mijn foto erop. Ze geeft het aan de agente. De blonde agente kijkt in de spiegel en zegt: ow, ik wist niet dat u een Collega was, rijd maar door!
 • Een man en een dom blondje waren al een tijdje samen tot opeens het domme blondje hem iets moest bekennen. Blondje: schat, we zijn al een paar maand samen en toch zou ik je iets willen zeggen. Man: ja zeg maar blondje: wel, ik heb is een tijdje in de gevangenis gezeten voor fraude aan de belastingen. Man: och, maar dat kan iedereen overkomen, ik ben trots op je dat je me dat willen zeggen hebt. en waar zat je in de gevangenis? Blondje: in monopoly.
 • Een dom blondje staat aan het loket van het postkantoor. Zij wil graag geld opnemen. De beambte vraagt: "Kunt u zich legitimeren?" Het domme blondje pakt een spiegeltje uit haar handtas, kijkt er nadrukkelijk in en zucht opgelucht: "Ja hoor, ik ben het echt."
 • 2 blondjes komen elkaar tegen op straat: blondje 1: "Bonjour!" blondje 2: "Wat zeg je nou?" blondje 1: "Dat is Frans. Het betekend zoiets als hallo." blondje 2: "Goh, da's knap! Hoe heb je dat geleerd?" blondje 1: "Nou, ik luister altijd naar VeronicaFM, maar als ik de knop dan iets naar rechts draai krijg ik een Franse zender. Dus zo heb ik dat geleerd." Een week later komen de 2 elkaar weer tegen... blondje 1: "Bonjour!" blondje 2: "Krrgrrgggkkrrr..."
 • 2 Domme Blondjes besluiten een paard te kopen. ze gaan naar een paardenmanege en kopen elk een paard. Thuis vraagt het ene domme blondje aan het andere: 'hoe weten we nu van wie welk paard is ?' Het andere dom blondje antwoordt: 'Ik weet iets: We snijden een stuk van de staart af'. Dat doen ze. Even later merken ze op dat ze van allebei de paarden een stuk van de staart hebben afgesneden. 'Wat doen we nu ?' vraagt het ene domme blondje. 'Ik weet het!'zegt het andere 'We snijden een stuk van het oor af!' Even later merken ze opnieuw op dat ze van allebei de paarden een stuk van het oor hebben afgesneden. 'Wat nu gedaan ?' zegt het ene domme blondje. Waarop het andere antwoordt: 'Weet je wat ? Neem jij het bruin, ik zal het zwart nemen.
 • Er staan drie domme blondjes langs de oever. Ze moeten naar de overkant, maar weten alle drie niet hoe. Ineens komt er een fee en zecht: jullie mogen alle drie ? wens doen. De eerste zecht: ik wens dat ik kan vliegen, maar helaas valt ze voordat ze aan de overkant is in het water. De tweede zecht: ik wens dat ik op het water kan lopen. Maar ook zij haalt de overkant niet. De derde maar wat slimmer dom blondje zecht: ik wou dat ik bruin haar had. De wens is nog maar net vervuld of ze zegt: Kijk daar verder op EEN BRUG
 • Het huis van een dom blondje staat in de fik! Ze belt snel 112 en krijgt een medewerker van de 112-centrale aan de lijn en ze schreeuwt: "MIJN HUIS STAAT IN DE FIK!!" Waarop de 112 medewerker zegt: "En hoe moeten we bij u komen?" Waarop het blondje zegt: "Ja, met die grote rode truck natuurlijk!!"
 • Een nieuwe werknemer stond wat hulpeloos bij de papierversnipperaar. "Kan ik u helpen?", vroeg een secretaresse. "Ja," zei hij, "hoe werkt dat ding?" "Heel simpel," zegt ze, en pakte het dikke dossier en stopte het in de versnipperaar. "Bedankt, maar waar komen de kopie er nu uit?"
 • Een man en een dom blondje waren al een tijdje samen tot opeens het domme blondje hem iets moest bekennen.
  Blondje: schat, we zijn al een paar maand samen en toch zou ik je iets willen zeggen.
  Man: ja zeg maar blondje: wel, ik heb is een tijdje in de gevangenis gezeten voor fraude aan de belastingen.
  Man: och, maar dat kan iedereen overkomen, ik ben trots op je dat je me dat willen zeggen hebt. en waar zat je in de gevangenis?
  Blondje: in monopoly.
 • Een dom blondje heeft een zee-aquarium gekocht en ze denkt: "hoe kom ik nou aan zoutwater?"
  Dus stapt ze in haar autootje en rijdt naar Oostende.
  Aan het strand staat een visser en het dom blondje vraagt:
  "Heeft u voor mij een emmertje zeewater?"
  De visser schept het emmertje vol en zegt: "Dat is dan een euro"
  Het dom blondje betaalt en gaat weer terug.
  Thuis aangekomen giet ze het emmertje leeg in haar aquarium en ziet dat het veel te weinig is.
  Dus rijdt ze weer terug naar Oostende.
  Als ze er aankomt is het al laagtij geworden.
  Ze loopt weer naar de visser en zegt: "U hebt al aardig wat emmertjes verkocht!"
 • Een blondje belt haar vriend, met de mededeling dat ze een probleem heeft. Wat is er aan de hand?" vraagt hij."Nou, ik heb een legpuzzel gekocht, maar ik vind hem zo moeilijk. De stukjes passen totaal niet en ik kan de randen ook al niet vinden."Wat moet de puzzel voorstellen?" vraagt de vriend."Een grote rode haan," antwoordt ze. Hij besluit even langs te gaan. Bij aankomst neemt ze hem mee naar de keuken, waar de stukjes op de tafel liggen uitgespreid. Hij kijkt er even naar en zegt dan met een diepe zucht: "Nou, stop die cornflakes maar weer in de doos, dan praten we er niet meer over."
 • Het heeft gesneeuwd. Een jongen wil een blonde sneeuwvrouw maken. Als hij denkt klaar te zijn, roept hij zijn vader. Vader bekijkt de sneeuwvrouw, en zegt: niet goed jongen, ga maar naar binnen, ik zal het doen. De jongen gaat naar binnen, terwijl zijn vader werkt. 3 Uur later is vader nog bezig. De jongen gaat kijken. "Terug binnen, niet af", hijgt vader. 2 Uur later komt vader doodmoe binnen, en helemaal nat. De jongen gaat kijken. "Pa!" roept de jongen, "Waarom duurde het zolang?" "Kijk eens naar het hoofd" "Ik zie niets", zegt de jongen. Vader antwoordt:"Ik moet het hoofd nog uithollen."
 • Een blondje en een advocaat zitten in het vliegtuig. Het blondje is moe en wil wat slapen, maar de advocaat stelt haar voor een spelletje te spelen. Het blondje weigert en draait zich om om wat te slapen, maar de advocaat geeft niet op. " Luister" zegt hij : Je mag de ander een vraag stellen. Wie het antwoord niet weet, moet de ander 5 euro geven."Opnieuw weigert het blondje en legt zich wat makkelijker om wat te slapen. De advocaat probeert opnieuw:"We spelen het als volgt: als jij het antwoord niet weet, geef je mij 5 euro, als ik het antwoord niet weet, krijg jij 500 euro". "Ok? dan" zegt het blondje en ze speelt mee. De advocaat begint met een vraag: "hoeveel bedraagt de afstand tussen de maan en de aarde?" Het blondje neemt spontaan haar portemonnee en geeft 5 euro aan de advocaat. Die glundert en zegt : "Nu is het uw beurt om mij iets te vragen. "Het blondje denkt even na en vraagt dan: "Wat gaat met drie poten de berg op en komt er met vier poten weer vanaf?" De advocaat denkt heel diep na, hij weet het niet. Hij neemt zijn laptop en begint in een encyclopedie te neuzen, maar vindt het niet. Het blondje is intussen in slaap gevallen. Hij logt via zijn gsm in op het internet en zoekt een hele poos op het net, maar vruchteloos. Ten langenlaatste maakt hij het blondje wakker, neemt hij zijn portemonnee en geeft het blondje 500 euro. Het blondje stopt het geld weg en draait zich weer om om verder te slapen, dan vraagt de advocaat:" Wat was het antwoord op de vraag? "Het blondje neemt zwijgend haar portemonnee en geeft de advocaat 5 euro.
 • Waarom heeft onze lieve Heer blondines geschapen?
  Omdat een hond geen bier uit de koelkast kan halen, openen en naar je toe brengen!
  Waarom heeft onze lieve Heer brunettes geschapen?
  Het lukte de blondines ook niet!!
 • Drie blondjes solliciteerden voor de laatste beschikbare plaats bij de FEDERALE POLITIE De inspecteur die de selectieprocedure leidde keek naar de drie blondjes
  voor hem en vroeg: "Zo, jullie willen allemaal politie-detective worden De blondjes knikten alle drie heftig. "Goed" zei de agent. Hij stond op, haalde een klasseur uit de kast en nam er een dossier uit. Terug gezeten opende hij deze, nam er een foto uit en zei: "Om detective te kunnen worden, moet je kunnen DETECTEREN. Je moet in staat zijn om in een oogopslag kleine maar belangrijke details te zien zoals littekens, vlekken, haarkleur enz."
  Hij stak plots de foto vlak voor het gezicht van de eerste blondine en trok ze terug weg na twee seconden.
  "Nu" zei hij, "heb jij iets bijzonders opgemerkt aan deze man?" Het blondje zei direct, "Ja natuurlijk. Hij heeft maar ? oog!" De agent schudde zijn hoofd en zei, "Natuurlijk heeft hij maar ? oog op deze foto! Het is een profielfoto, een zijaanzicht! Jij bent gebuisd!" Het blondje liet haar hoofd tussen de schouders zakken en schuifelde naar buiten.
  De agent draaide zich naar het twee blondje, hield opnieuw de foto twee seconden voor haar gezicht , trok ze weg en vroeg: "En jij? Heb jij iets bijzonders aan deze man gezien?"
  "Jazeker, hij heeft maar ? oor!!!!!!!!" De man sloeg met zijn hand tegen zijn hoofd en riep, "Heb je dan niet gehoord wat ik tegen die andere dame zei? Dit is een PROFIEL = van die man's gezicht. Natuurlijk kan je maar ? oor zien! Jij bent ook gebuisd, verdwijn maar!"
  Schaapachtig vertrok ook het tweede blondje.
  De agent draaide zich naar het derde en laatste blondje en mompelde : "Dit is waarschijnlijk tijdverlies, maar alla...." Hij hield ook bij haar de foto enkele seconden voor haar gezicht, trok ze weg en zei: "OK, viel jou iets bijzonders op aan deze man?"
  Het blondje antwoordde : "Het viel mij direct op dat deze man contactlenzen draagt."
  De agent fronste de wenkbrauwen, keek nog eens naar de foto en begon toen tussen de documenten van het dossier te zoeken. Hij keek naar het blondje met een stomverbaasde uitdrukking op zijn gezicht en zei: "Je hebt het absoluut juist! Zijn daderprofiel zegt inderdaad dat hij contactlenzen draagt! Hoe kon jij dat in godsnaam zien op deze foto?"
  Het blondje zuchtte, rolde met haar ogen om zoveel onbegrip en zei: "Pfoeh! Met maar ? oog en ? oor kan hij zeker geen bril dragen!!"
 • Een man was zijn gazon aan het maaien toen hij zijn aantrekkelijke blonde buurvrouw buiten zag komen en in snel tempo naar haar brievenbus liep. Ze opende de bus, sloeg ze weer dicht en stormde terug naar binnen. Even later kwam ze terug buiten, ging weer naar de brievenbus, opende ze en sloeg ze brutaal dicht. Duidelijk boos liep ze terug naar binnen... Toen de man zich klaarmaakte om de kantjes te maaien kwam het blondje voor de derde keer buiten, liep weer naar haar bus, opende ze en sloeg ze nog harder dicht dan ervoor. "Is er iets mis?" vroeg de man verbaasd. "Zeer zeker is er iets mis. Mijn stomme computer blijft maar melden: ER IS POST VOOR U!!!"
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 273.330 - Score: 56% (233)

Willekeurige items uit MOPPEN

Belgen Waarom loopt een Belgische autodief naast de snelweg als hij is ontsnapt? Dat is de vluchtstrook.
Danny - 24/01/2016 - Score: 84% (24) - Hits: 66.406
Stellingen Ik sta liever voor aap dan dat ik er van af stam
Danny - 08/02/2009 - Score: 33% (6) - Hits: 43.477
Nonnen Een Nederlandse soldaat komt al rennend op een kruispunt en ziet daar een non staan. Hij vraagt: "Zuster, mag ik mij even verbergen onder uw rok, ik leg het later wel uit." De non gaat enthousiast op het voorstel in. Even later komen twee MP's aangehold en vragen aan de non : "Is hier een soldaat voorbij gelopen?" Zij zegt ja en stuurt de MP's de a [...]
Danny - 01/01/2007 - Score: 44% (84) - Hits: 78.491
Muziek "Hoe is het met uw dochter?" Ze speelt toch viool?" "Jazeker! en hoe! Ze mag straks vier maanden in Amerika spelen." "Is dat niet verschrikkelijk duur?" "Nee hoor, de buren hebben het geld bij elkaar gebracht!"
Danny - 08/01/2008 - Score: 41% (37) - Hits: 33.684
Managers - L Een nieuwe directeur van een bedrijf werkt gedurende een week lang samen met de directeur die hij gaat vervangen. Op de laatste dag zegt de vertrekkende directeur: "Ik heb drie genummerde enveloppen in de lade van het buro gelegd. Open een envelop als je in een crisis komt die je niet kunt oplossen." Drie maanden later gebeurt er een drama, alles g [...]
Danny - 24/01/2015 - Score: 53% (55) - Hits: 27.297