Logo
» Start » Moppen » Bekende personen » Amerikaanse Presidenten

Moppen - Bekende personen : AMERIKAANSE PRESIDENTEN

 • George Bush was benieuwd of hij nog een beetje poplair was onder de amerikaanse jeugd en bezocht een school. Hij hield een korte toespraak en vroeg de kinderen of ze misschien vragen aan hem wilden stellen... Bob stak zijn hand op en zei: "Ik heb 3 vragen voor u."
  1) Hoe heeft u de verkiezingen kunnen winnen, ook al had u minder stemmen?
  2) Waarom wilt u Irak aanvallen zonder geldige regels?
  3) Denkt u, net als ik, dat de bom op Hiroshima de grootste terroristische daad van de vorige eeuw is?
  Op dat moment gaat de bel en de kinderen rennen de klas uit. Na een kwartier zit ieder weer op zijn plek en Bush stelt de kinderen opnieuw voor om hem wat vragen te stellen. Nu steekt Joe zijn hand op en zegt: "Ik heb 5 vragen voor u."
  1) Hoe heeft u de verkiezingen kunnen winnen, ook al had u minder stemmen?
  2) Waarom wilt u Irak aanvallen zonder geldige regels?
  3) Denkt u, net als ik, dat de bom op Hiroshima de grootste terroristische daad van de vorige eeuw is?
  4) Waarom ging de bel 20 minuten te vroeg?
  5) Waar is Bob?
 • Wie wint er?
  Arafat, bush was zijn torens al kwijt
 • Nieuwe hit in Afghanistan: Bush'sje' komt zo Bush'sje' komt zo
  Bush en Arafat zijn aan het schaken.
 • President Bush bezoekt een lagere school, 4e leerjaar. Ze zijn aan het discussiëren over de betekenis van bepaalde woorden. De leraar vraagt aan Bush om de discussie te leiden over het woord 'tragedie' Bush vraagt aan de klas of er iemand een voorbeeld kan geven van een tragedie. Een jongen staat op en zegt 'als mijn beste vriend de straat oversteekt en hij wordt doodgereden, dat is een tragedie' 'Neen' zegt Bush 'dat is geen tragedie, dat is een accident' Een meisje doet een poging 'Wanneer een schoolbus met 50 leerlingen erin, in een ravijn rijdt en iedereen is dood, dat is een tragedie' 'Neen' zegt Bush 'dat is een groot verlies' Heel de klas zit stil te kijken maar Bush dringt aan en zegt 'Is er dan niemand die een voorbeeld kan geven van een tragedie?' In de hoek van de klas zit een tenger kereltje. Bedeesd zegt hij 'Als een Amerikaans Air Force One vliegtuig, met Meneer en Mevrouw Bush aan boord, door een raket van Osama Bin Laden wordt geraakt en daardoor helemaal vernietigd wordt, dat is een tragedie' 'Fantastisch' zegt Bush 'Kun je me ook uitleggen waarom dat een tragedie is?' 'Wel' zegt het jongetje 'Omdat het geen accident is en zeker geen groot verlies'
 • Bush en Saddam Hoessein zitten aan een tafel . Zegt Bush :''Ik heb eigenlijk géén zin in oorlog"zegt Saddam Hoessein :''Ik heb ook eigenlijk géén zin in oorlog !" Zegt Bush : " OKE , Zand erover !! "
 • President Bush & Colin Powell zitten samen in een bar. De kastelein benadert hen en zegt "Wow", het is een eer jullie hier te mogen verwelkomen. Maar wat doen jullie hier eigenlijk ??? En Bush zegt. We zijn wereldoorlog III aan het voorbereiden.. We gaan 24 miljoen Irakezen uitroeien & 1 mooie blonde met grote borsten. De kastelein vraagt. Een mooie blonde met grote borsten??? Waarom een mooie blonde met grote borsten vermoorden ??? En Bush keert zich naar Powell, geeft hem een schouderklopje, lacht & zegt... Ziet ge wel, slimmerik, ik heb U toch gezegd dat niemand zich wat aantrekt van 24 miljoen Irakezen!
 • God de vader nodigt Clinton,Jeltsin en Bill Gates uit voor een vergadering. Kijk zegt God, jullie zijn de 3 belangrijkste personen op de aarde, ik heb jullie bij mij geroepen om mijn boodschap aan de mensen te verkondigen: morgen vernietig ik de aarde.
  Jeltsin tot het parlement: ik heb slecht nieuws
  1ste: God bestaat echt
  2de: Morgen vernietigt Hij de aarde
  Clinton tot het congres:
  Ik heb goed en slecht nieuws:
  Het goede is: God bestaat echt en het slechte: morgen vernietigt hij de aarde
  Gates tot het microsoft personeel:
  Ik heb verschrikkelijk goed nieuws:
  1ste: Ik ben een van de 3 belangrijkste mensen op aarde
  2de: het jaar 2000 computer probleem is opgelost
 • Bill Gates komt aan de hemelpoort bij Sint-Pieter. Hij wil de hemel nog niet binnen en vraagt aan Sint-Pieter of hij even naar de hel mag gaan kijken. Dus Sint-Pieter doet de hellepoort open. Tot zijn grote verbazing ziet hij daar mooie stranden met bijna naakte meisjes die cocktails aan het drinken zijn,... Bill Gates: "Ik zou toch graag naar de hel gaan Sint-Pieter". Bill Gates komt in de hel en ziet het hellevuur branden, de duivel die hem binnenlaat,... Bill Gates:"Zeg, waar zijn al die stranden met de mooie meisjes gebleven? Sint-Pieter: "Tja, het was maar een demo"
 • De President van Afrika krijgt te horen dat Bil Clinton over 3 weken op staats bezoek komt en vraagt aan alle inwoners als ze alstublieft geen gekken dingen willen doen . dus 3 weken later komt Bil en hij geeft hem een grote rondleiding door zijn mooie staat maar als laatste wilt hij zijn tempel laten zien. Maar achter zijn tempel zit een zwarte naakte vrouw een rode meloen te eten. En hij loopt op haar af en zegt of ze zich wilt aan kleden want Bil staat om de hoek en de vrouw gaat met haar benen wijd zitten en zegt nee. Waarop hij vraagt of ze dan haar benen bij elkaar wilt houden en daarop zegt de vrouw ook nee ,dus op een gegeven moment komt Bil de hoek om zetten en kijkt de zwarte vrouw aan, en krijgt een enorme stijven in zijn broek en vraagt :waarom zit u met uw benen wijd een rode meloen te eten? Waarop de vrouw antwoord :dat houd de vliegen tenminste weg bij mijn meloen
 • Bill Clinton, Bill Gates, Prins Bernhard en een student zitten met z'n drieën in een vliegtuig. Op een gegeven moment vallen allebei de motoren uit en begint het vliegtuig hoogte te verliezen. Er is echter één probleem: er zijn maar drie parachutes. Bill Clinton springt op en roept :" ik ben de machtigste man ter wereld dus ik moet het overleven!", hij pakt een parachute en springt uit het vliegtuig. Bill Gates pakt er ook één en zegt :" en ik ben de slimste dus ik pak er ook één", en ook hij verlaat het vliegtuig. Prins Bernhard en de student kijken elkaar aan, waarop Prins Bernhard zegt:" Jongen pak jij de laatste parachute maar, jij hebt nog een heel leven voor je, en ik heb al een mooi leven gehad". Waarop de student antwoord:" maakt u zich maar niet druk, want de slimste man ter wereld is net met mijn rugzak het vliegtuig uitgesprongen!".
 • Clinton roept alle belangrijke mensen over de hele wereld bij elkaar. Hij moet namelijk iets belangrijks laten zien. Een week later... Iedereen zit aan de grote ronde tafel en is benieuwd wat ze te zien gaan krijgen. Opeens gaan de deuren van de zaal open. 4 mannen komen met een kist binnen en leggen het op tafel. Vervolgens maakt Clinton de kist open en zegt, -zie hier, het skelet van Adolf Hitler-. Iedereen begint luid te applaudisseren, behalve de Belgische koning. Hij is een beetje jaloers. Altijd zijn het de Amerikanen die belangrijke vondsten doen, en nooit wij. Een maand verstrijkt.... Nu roept de Belgische koning iedereen bij elkaar. Een week later... Iedereen zit nu aan de grote tafel van de Belgische koning. Hij wil de mensen iets belangrijks laten zien. De deuren van de zaal gaan open, en er komt een man met een kistje binnen. Hij legt het kistje op tafel en de koning maakt het open... het was een skeletje... De koning: " Zie hier het skelet van Hitler toen hij nog een kindje was ".
 • Bill heeft zijn werkster ontslagen. Weet je waarom? Ze wilde niet meer zuigen onder zijn bureau.
 • Clinton en Jeltsin zitten tijdens een Top aan een tafeltje in Washington. Het Gesprek gaat over van alles en nog wat. Op een gegeven moment ziet Jeltsin een tweetal knoppen op de hoek van de tafel zitten. Vervolgens vraagt Jeltsin aan Clinton waar die knoppen voor zijn. Nou, zegt Clinton, druk maar in en dan zie je wel wat er gebeurt.
  Afijn, Jeltsin drukt de knop in ....
  BANG!!!
  Een bokshandschoen schiet uit de muur recht op het hoofd van Jeltsin. Clinton komt niet meer bij van het lachen.
  Na enige tijd komen ze beide weer bij.
  Jeltsin vraagt dus waar de 2e knop voor is. Wederom hetzelfde antwoord van Clinton, druk maar in en je ziet het wel
  En weer een enorme klap !
  Een schoen schiet uit de andere muur, recht in het kruis van Jeltsin.
  Allebei liggen ze weer op de grond, Clinton uiteraard van het lachen.
  6 maanden later....
  Weer een top in Moskou.
  Beide leiders zitten weer aan een tafeltje met op de hoek een knop.
  Tussen het gesprek door vraagt Clinton aan Jeltsin waar de bewuste knop voor is
  Nou, zegt Jeltsin. Probeer het maar, dan zie je wel wat er gebeurt.
  Clinton drukt de knop in.
  Er gebeurt niets. Clinton ligt in een deuk van het lachen, en zegt 'Bij ons in
  Amerika werkt alles veel beter'.
  Zegt Jeltsin :' Welk Amerika?'
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 19.172 - Score: 60% (5)

Willekeurige items uit MOPPEN

Pers - Media Een journalist van een buitenlandse krant die al enige tijd in China verbleef als correspondent, stuurde op een dag een brief naar de redactie van zijn krant: 'Ik weet niet of deze brief jullie wel bereikt, want de post wordt hier zeer streng gecensureerd.' Een paar dagen later kreeg hij zijn brief terug, met nog een ander briefje bij: 'Post wordt  [...]
Danny - 14/10/2013 - Score: 53% (15) - Hits: 13.776
Zwanger Een kippenkweker zit in zijn stamcafĂ© naast een vrouw en bestelt een glas champagne. De vrouw kijkt op en zegt: 'Kijk nu, ik bestelde ook net een glas champagne.' 'Wat een toeval', zegt de man, 'want dit is een speciale dag voor mij. Ik heb iets te vieren.' 'Voor mij is het ook een speciale dag en ik ben ook aan het vieren, zegt de vrouw.' 'Wat ee [...]
Danny - 23/02/2013 - Score: 32% (64) - Hits: 36.913
Amerikaanse George Bush was benieuwd of hij nog een beetje poplair was onder de amerikaanse jeugd en bezocht een school. Hij hield een korte toespraak en vroeg de kinderen of ze misschien vragen aan hem wilden stellen... Bob stak zijn hand op en zei: "Ik heb 3 vragen voor u." 1) Hoe heeft u de verkiezingen kunnen winnen, ook al had u minder stemmen? 2) Waarom  [...]
Danny - 01/01/2007 - Score: 60% (5) - Hits: 19.172
Microsoft MS tech: - Microsoft tech support, kan ik u helpen? Oude vrouw:" Goedemiddag! Ik heb nu al vier uur op jullie zitten wachten! Kunnen jullie me alstublieft zeggen hoe lang het duurt voor jullie me helpen? MS tech: - uuhhh..? Pardon, ik snap het probleem niet helemaal. Oude vrouw: - Ik heb zitten werken in Ms Word en ik heb ruim vier uur geleden de h [...]
Danny - 01/01/2007 - Score: 50% (18) - Hits: 15.649
Baziel Flavie leest met verontwaardiging een artikel in de krant en zegt kwaad tegen Baziel: Ze schrieven ier dan vrouwen juuste lik lutsprekers zien. Das seker gin woa wih! Nint replikeert Baziel Lutsprekers kujje ofsetten.
Danny - 01/01/2007 - Score: 50% (10) - Hits: 19.480