Logo
» Start » Onderdelen

De onderdelen van LachJeKrom.com

FilmpjesEen ruime collectie aan ongelooflijk grappige en hilarische video fragmenten. Onstaan uit bedoelde of onbedoelde momenten en/of blunders. Van de medemensen evenwel als van onze geliefde dieren. En ook niet te vergeten de meest komische publiciteits advertenties. Deze zijn gevonden op videosites zoals bvb YouTube, Vimeo, DailyMotion, ...
Grappig, Reclame, Muziek- en filmclips, Videodinges, Verborgen camera, Ongelukjes - Fails, Dieren, Parodie - Satire, Mooie beelden, Ongelooflijk, Dom dommer domst, Goocheltruks, Sport, Schattig, Handige truuks, Verkeer - Auto's,
PowerpointPrachtige powerpoint presentaties die samengesteld uit veel leuke en/of prachtige dia's samen een ongelooflijk mooie samengestelde voorstelling vormen waar je je vingers van zal aflikken. Geen powerpoint? Je kan ze toch bekijken met de gratis Powerpoint Viewer.
Grappig, Dingen des levens, Mooie plaatjes, Verhalen en moppen, Dierenmanieren, Levenswijsheden, Ongelukjes en pech, Technologie,
SpelletjesOm een tof spelletje te spelen heb je niet altijd een dure spelconsole nodig zoals de Wii, de PlayStation 3 of de XBOX. Hier kan je al wat online spelletjes spelen die je zomaar met je huidige pc kan openen. Voor de meeste heb je de Flash Player nodig, maar op bijna alle browsers is deze standaard geïnstalleerd.

Weet u nog een tof spelletje? Wees niet bang om deze naar ons op te sturen via email of ons online formulier.
CartoonsEen mooie collectie van cartoons, fotos, plaatjes, illustraties, schetsen, ... is er hier te vinden. Deze zijn veelal genomen of onstaan op een moment van zwakte om je lach in te houden. Als je zelf nog enkele grappige plaatjes of cartoons hebt, dan mag je deze naar ons toe sturen!
Bekende personen, Gezichtsbedrog, Persoontypes, Kunstwerken, Allerlei, Dieren, Technologie, Verkeer, Computers, Evenementen, Overheid, Vrije tijd,
ToffelinksEen grote collectie aan links naar andere websites die iets uniek of speciaals te bieden hebben. Dingen die je nergens anders vindt en met stip aan te raden zijn als je je wilt vermaken.
Dialect, Nederlandstalig, Ontspanning, Engelstalig, Andere,
InteractiefHier rekenen we op jou. Jij moet meedoen aan de testjes, de verhaaltjes aanvullen, de velden invullen. Wij zorgen wel voor de rest en je zal zeker plat liggen van het lachen. (Of krom)
Interactief,
HelpdeskHier vind u de meest voorkomende vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens het bezoeken van de LachJeKrom.com website.
Als er een andere relevante vraag is die hier niet instaat, kan u deze altijd mailen via ons webformulier op deze pagina.
Maar val ons niet altijd lastig met eenvoudige vragen. Op Google bevindt zich bijna alle antwoorden om op eender welk probleem.
Powerpoint, Filmpjes, Multimedia en Spel, LachKaarten.com, Interactief, Allerlei,
MoppenWat is een mop? Een klein tekstje bestaande uit enkele lijnen met een zeer grappige pointe op het einde. Maar ook de manier en de emotie waarmee je de mop vertelt brengt ook toe bij tot de hilariteit na het (niet) begrijpen van de mop. Dus lees er maar een paar en probeer ermee te scoren bij je vrienden.
Personen, Allerlei, Computers, Evenementen, Bekende personen, Taal, Regio's, Verkeer, Overheid, Sport,
TekstenKluchtjes die iets langer zijn dan enkele lijnen of lijstjes van allerlei zijn samengebracht in de afdeling Grappige Teksten. Waar je veel kleine verhaaltjes, taalkunstjes, lijsten met leuke inhoud, ... kan vinden. Dit zijn typisch de dingen die het meest via e-mail verspreid worden.
Dag uit het leven, Taal en woordenschat, Lijstjes, Verhaaltjes, Het dialect, Spreuken en gezegden, Brieven, Computers, Ziekte en gezondheid, Gedichten, Mannen en/of vrouwen, Werken, Onderwijs, Gebruiksaanwijzingen, Andere,