Logo

Privacy

Algemeen:

Dit is de gemeenschappelijke privacy verklaring van de domeinen LachJeKrom.com, LachKaarten.com en PowerpointSite-Bep.nl
Deze websites zijn projecten van vrijwilligers die dit beschouwen als een hobby en die regelmatig trachten nieuwe inhoud toe te voegen.
Deze websites zijn specifiek bedoeld om geschikt te zijn voor alle leeftijdsgroepen. Zo moet alles ook geschikt zijn voor minderjarigen en laten we dus geen expliciete inhoud voor volwassenen toe.
Indien er volgens u iets niet zou voldoen aan dit principe, dan kan u dit melden via de bestaande contact kanalen.

Persoonsgegevens

Op bepaalde plaatsen binnen de sites worden er persoonsgegevens verwerkt. Deze informatie zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan waarvoor deze ingevoerd werden. In geen geval zal deze informatie doorgegeven worden aan externe partijen behalve een specifieke bestemmeling indien u deze ingegeven heeft.
  • Linkpartners: uw email en een paswoord. Uw paswoord wordt gehasht opgeslagen waardoor men dit niet kan ontcijferen. Wordt enkel gebruikt ter authenticatie door u en voor ons om informatie betreffende het linkpartnerschap te emailen.
  • Contactformulier: uw naam, uw email, uw ip adres. Wordt niet opgeslagen.
  • Versturen verkeersboete: uw naam, uw email, ontvanger naam, ontvanger email, uw ip adres. Wordt niet opgeslagen. Wordt niet verder door ons gebruikt.
  • Versturen lachkaarten: uw naam, uw email, ontvanger naam, ontvanger email, uw bericht, uw ip adres. Wordt na 2 maand verwijderd. Wordt niet verder door ons gebruikt.
  • Delen met vrienden: uw naam, uw email, ontvanger naam, ontvanger email, uw bericht, uw ip adres. Wordt niet bewaard. Wordt niet verder door ons gebruikt.
Wanneer u deze formulieren gebruikt, verklaart u zich akkoord met de bovenstaande details.
U heeft het recht om uw gegevens op te vragen, aan te passen of om vergeten te worden. Dit kan u doen door ons te contacteren via email (met een officieel bewijs van uw identiteit) waarna wij binnen 30 dagen gevolg zullen geven aan uw vraag.
De -16-jarigen moeten eerst de toestemming vragen aan een ouder of voogd alvorens zij het formulier mogen gebruiken.
Voor meer informatie betreffende de GDPR: (BE) Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levensfeer of (NL) Autoriteit Persoonsgegevens.

Websites van derden

Op verscheidene plaatsen binnen deze websites zijn er links aanwezig naar externe partijen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe websites.
Bij het toevoegen van de link gebeurt er controle, maar we kunnen niet gegaranderen worden dat de inhoud in de loop van de tijd gewijzigd wordt en vervolgens niet meer voldoen aan ons doelpubliek. Indien u van mening is dat de betreffende site niet meer voldoet, kan u dit melden via email of ons formulier.

Inhoud

Op deze websites kan u veel inhoud/content vinden. Deze wordt veelal naar ons toe gestuurd. Het is voor ons echter onmogelijk om van alles de oorsprong te achterhalen en te controleren.
Als u de rechten heeft op bepaalde inhoud (en u beschikt over de bewijzen), dan kan u contact opnemen met ons zodat wij na controle de gepaste acties kunnen ondernemen.
Bepaalde bestanden staan gehost op sites van externe partijen. (OneDrive, Mediafire, ImgUr, YouTube, LiveLeak, DailyMotion, ... ). We hebben van deze mogelijkheden gebruikt gemaakt om de beschikbaarheid van de site te kunnen verbeteren. Echter kunnen er advertenties of externe links op die sites verschijnen die wij niet in de hand hebben.
De bestanden die door ons geplaatst werden altijd met een recente anti-virus scanner gecontrolleerd op de bekende virussen.

Email

Bepaalde virussen en spammers sturen emails uit naam van willekeurige bestaande- en onbestaande emailadressen. Zo is het ook mogelijk dat u een besmette email krijgt waarvan het lijkt dat deze van ons afkomstig is. Deze zijn echter niet van ons afkomstig.

Linkpartners

Andere webmasters kunnen zichzelf aanmelden als linkpartner op een van onze sites. Na inschrijving worden alle sites gekeurd als deze voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden die je kan vinden in het linkpartner gedeelte (Oa. popups, inhoud, ...). We kunnen zonder voorafgaande melding de aanmelding blokkeren als u niet voldoet aan de voorwaarden.

Copyright

Niets van de site mag volledig overgenomen worden op een andere site, zonder dat er een zichtbare vermelding toegevoegd is bij de inhoud. Ook mag er niet rechtstreeks gelinkt worden naar onze downloadbare bestanden.

Google Analytics en Google Adsense

Deze websites maken gebruik van Google Analytics, die worden aangeboden door Google Inc. Deze maken gebruik van `cookies' (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Google Analytics
Ook wordt er gebruik gemaakt van de dienst Google Adsense om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Google gebruikt mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) van uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. De DoubleClick DART-cookie wordt door Google gebruikt in de advertenties die worden weergegeven op websites van uitgevers die advertenties van AdSense voor inhoud weergeven. Als externe leverancier maakt Google gebruik van cookies om advertenties op onze site weer te geven. Met de DART-cookie kan Google advertenties weergeven aan onze gebruikers op basis van hun bezoek aan onze sites en andere sites op internet. Gebruikers kunnen zich afmelden voor het gebruik van de DART-cookie door naar het privacybeleid van het advertentie- en inhoudsnetwerk van Google te gaan. Google AdSense
Klik hier als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat Google deze informatie gebruikt. Zie ook hieronder in het gedeelte Cookies.

Cookies

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Permantente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser of door bovenaan deze pagina de juiste keuze te maken.

Sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onze adverteerders via Google Adsense

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders ""tracking cookies" op jouw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Google Adsense

De gedetailleerde informatie over cookies en Google Adsense is beschikbaar op de deze pagina op de website van Google. Hier kan u zich afmelden voor de Doubleclick cookies. Meer info over deze cookies op deze link.

Twitter / Facebook

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten ("liken") of delen ("tweeten") op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Verwijderen tracking cookies geplaatst door derden

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

Meer informatie over cookies

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden: Cookierecht.nl

Uw huidige instelling:

  • Analytische/Social cookies: Aan

    Cookies: Google, Facebook, Twitter, AddThis, ... Deze website zal niet meer optimaal werken wanneer deze cookies uitschakeld worden.
  • Permanente cookies

    (* Enkel alle cookies voor dit domein worden verwijderd. Hierdoor kan u onze website niet meer verder gebruiken.)
Informatie