Logo
» Start » Teksten » Mannen en/of vrouwen » Vraagbaak voor vrouwen

Teksten - Mannen en/of vrouwen : VRAAGBAAK VOOR VROUWEN

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

VRAAG: Mijn verloofde heeft nog gevoelens voor zijn vroegere vriendinnen.Ik ben bang, dat hij me niet trouw zal blijven.

ANTWOORD: De mogelijkheden van een man om lief te hebben, zijn grenzeloos.En vergroot evenredig met het aantal verschillende sexuele partners.Dus, door het hebben van meerdere vrouwen, zal je partner nog meer liefde voor jou hebben.Het beste wat je kunt doen, is hem een heerlijke maaltijd voorzetten, en niet aanspreken op dit gedrag.


VRAAG: Mijn man gaat teveel avonden met zijn vrienden stappen.

ANTWOORD: Dit is absoluut normaal gedrag, en zou moeten worden aangemoedigd.De man is een jager, en heeft het nodig dit aan zijn soortgenoten te bewijzen.Dit zijn zeer beslist geen ontspannende uitjes, maar eerder stressavonden.Om terug thuis te komen bij zijn vrouw, is dan ook een opluchting voor hem.Let maar op, hoe emotioneel en blij de man weer thuiskomt.Het beste wat je kunt doen, is hem een heerlijke massage geven, na zo'n vermoeiende avond.


VRAAG: Mijn man wilt een triootje uitproberen, met mij en mijn zuster.

ANTWOORD: Je man aanbidt je, dat is wel duidelijk!!!

Hij kan geen genoeg van je krijgen, en gaat dus voor het op een na beste...: je zuster!Geen twijfel mogelijk, dit brengt de familie wat dichter bij elkaar.Waarom ook niet wat nichtjes erbij? Staat het je nog steeds tegen, laat hem dan alleen met je familie...Het beste wat je dan kunt doen, is hem veel plezier wensen, en met een stevige vrijpartij alvast wat laten opwarmen.


VRAAG: Mijn man vraagt me constant, om orale sex met hem te bedrijven.

ANTWOORD: Doen!!!!! Sperma smaakt niet alleen geweldig, maar bevat ook nog slechts 10 calorieen per theelepel.Het is voedzaam, en helpt je , je figuur in vorm te houden.Bovendien geeft het een prachtige glans aan je huid.Het interessante is, een man weet dit.Zijn aanbod is totaal onzelfzuchtig.Orale sex is bijzonder pijnlijk voor de man.Dit bewijst maar weer, hoeveel hij van je houdt.
Het beste wat je kunt doen, is hem hier uitgebreid voor bedanken, en dit aanbod minstens twee maal per week aannemen.


VRAAG: Mijn man weet niet, waar mijn clitoris zit.

ANTWOORD: Je clitoris is totaal oninteressant voor je man! Als je er perse mee wilt rommelen, doe dat dan in je eigen tijd.
Om het gezinsbudget wat op te krikken, zou je er een video-opname van kunnen maken, en die verkopen aan de videotheken...
Om je eigen schuldgevoel wat te verminderen, kun je terugvallen op het voorgaande advies.


VRAAG: Mijn man valt na het bedrijven van sex, meteen in een diepe slaap.Er is dan geen tijd, om nog wat te praten.

ANTWOORD: Sex is een extreem zware taak voor een man.Heeft daarna absoluut rust nodig! In feite is het zo, dat, hoe meer hij van je houdt, hoe zwaarder het wordt, en hoe meer rust hij nodig zal hebben.Hou op, met hem onder druk te zetten.


VRAAG: Mijn man zijn sexuele prestatie duurt slechts 30 seconden.

ANTWOORD: Je man houdt erg veel van je.Hij raakt zo opgewonden, dat hij zich niet kan beheersen.Het is zelfs zo, dat hoe korter het duurt, hoe meer hij van je houdt.Biedt hem het evenredige, door niet te zeuren, als hij weer eenseen nieuw "speeltje" wilt kopen. Kleine moeite toch?


VRAAG: Mijn man is niet geinteresseert in een voorspel.

ANTWOORD: Dat betekent alleen maar, dat jij niet zoveel van je man houdtals dat je hoort te doen. Het kost hem erg veel moeite, om jou in de juiste stemming te brengen. Vergeet alle wensen op dat gebied, en maak het goed bij hem, door meteen aan het echte werk te beginnen.


VRAAG: Mijn man bezorgd me nooit een orgasme.

ANTWOORD: Het vrouwelijke orgasme is een mythe, bedacht door feministische, millitante mannen-hatende creaturen, en een gevaar voor de familie-eenheid. Heb het er nooit meer over met hem en toon hem je liefde door hem te verzekeren, dat je echt niets mist.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 5.916 - Score: 0% (1)

Willekeurige items uit TEKSTEN

Alles moet v Wil je een treinkaartje kopen, Nee, niet naar de balie lopen, Daar is niemand meer te zien, je kaartje komt uit een machien. Je moet dan overal op drukken in de hoop dat het zal lukken. Pure zenuwsloperij, achter jou zie je een rij kwaad en tandenknarsend staan, want de trein komt er al aan. Bij de bank wordt er geen geld netjes voor je uitgeteld.  [...]
Danny - 20/02/2016 - Score: 75% (4) - Hits: 805
Verschil tus Enkele verschillen tussen jou en je baas Als ik ergens lang over doe, ben ik langzaam. Als m'n baas ergens lang over doet, is hij grondig. Als ik het niet doe, ben ik lui. Als m'n baas het niet doet, heeft hij het druk. Als ik fouten maak, ben ik onzorgvuldig. Als m'n baas fouten maakt, is hij menselijk. Als ik iets op mijn eigen houtje doe, oversc [...]
Danny - 20/01/2001 - Hits: 12.022
Leuke spreuk Geld lijkt op vet. Van beide is er genoeg, maar altijd op de verkeerde plaatsen. In al onze ijver om sportief te blijven parkeren we onze auto toch zo dicht mogelijk bij de sporthal. Alle paddestoelen zijn eetbaar. Weliswaar zijn er paddestoelen die je maar een keer kunt eten. Op een dag vind je de vrouw van je leven en dan ben je al getrouwd, natu [...]
Danny - 11/01/2016 - Score: 100% (5) - Hits: 6.909
Slijtage op De lieve woordjes... later : 6 weken : ik hou van u 6 maand : ja ja, ik zie u graag 6 jaar : moest ik u niet graag zien was ik al lang vertrokken 6 weken : Dag schat. 6 maand : Hallo, een leuke dag gehad ? 6 jaar : Hallo, is er post ? 6 weken : Schat, het is uw moeder aan de telefoon 6 maand : 't is voor u. 6 jaar : TELEFOON ! 6 weken : Je hebt gee [...]
Danny - 20/01/2001 - Hits: 7.308
Kleine overw Met sommige zaken moet je wat geluk hebben. Hierbij enkele voorbeelden van leuke momenten tijdens je werk of thuis op de computer. Ken je dat 'yes!'-gevoel als alles even perfect volgens plan verloopt? Een wachtwoord vergeten, maar de eerste gok blijkt de juiste te zijn Een dvd -al dan niet gecomprimeerd- op een cd laten passen Windows upda [...]
Danny - 30/12/2013 - Hits: 1.593