Logo
» Start » Teksten » Mannen en/of vrouwen » Vraagbaak voor vrouwen

Teksten - Mannen en/of vrouwen : VRAAGBAAK VOOR VROUWEN

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

VRAAG: Mijn verloofde heeft nog gevoelens voor zijn vroegere vriendinnen.Ik ben bang, dat hij me niet trouw zal blijven.

ANTWOORD: De mogelijkheden van een man om lief te hebben, zijn grenzeloos.En vergroot evenredig met het aantal verschillende sexuele partners.Dus, door het hebben van meerdere vrouwen, zal je partner nog meer liefde voor jou hebben.Het beste wat je kunt doen, is hem een heerlijke maaltijd voorzetten, en niet aanspreken op dit gedrag.


VRAAG: Mijn man gaat teveel avonden met zijn vrienden stappen.

ANTWOORD: Dit is absoluut normaal gedrag, en zou moeten worden aangemoedigd.De man is een jager, en heeft het nodig dit aan zijn soortgenoten te bewijzen.Dit zijn zeer beslist geen ontspannende uitjes, maar eerder stressavonden.Om terug thuis te komen bij zijn vrouw, is dan ook een opluchting voor hem.Let maar op, hoe emotioneel en blij de man weer thuiskomt.Het beste wat je kunt doen, is hem een heerlijke massage geven, na zo'n vermoeiende avond.


VRAAG: Mijn man wilt een triootje uitproberen, met mij en mijn zuster.

ANTWOORD: Je man aanbidt je, dat is wel duidelijk!!!

Hij kan geen genoeg van je krijgen, en gaat dus voor het op een na beste...: je zuster!Geen twijfel mogelijk, dit brengt de familie wat dichter bij elkaar.Waarom ook niet wat nichtjes erbij? Staat het je nog steeds tegen, laat hem dan alleen met je familie...Het beste wat je dan kunt doen, is hem veel plezier wensen, en met een stevige vrijpartij alvast wat laten opwarmen.


VRAAG: Mijn man vraagt me constant, om orale sex met hem te bedrijven.

ANTWOORD: Doen!!!!! Sperma smaakt niet alleen geweldig, maar bevat ook nog slechts 10 calorieen per theelepel.Het is voedzaam, en helpt je , je figuur in vorm te houden.Bovendien geeft het een prachtige glans aan je huid.Het interessante is, een man weet dit.Zijn aanbod is totaal onzelfzuchtig.Orale sex is bijzonder pijnlijk voor de man.Dit bewijst maar weer, hoeveel hij van je houdt.
Het beste wat je kunt doen, is hem hier uitgebreid voor bedanken, en dit aanbod minstens twee maal per week aannemen.


VRAAG: Mijn man weet niet, waar mijn clitoris zit.

ANTWOORD: Je clitoris is totaal oninteressant voor je man! Als je er perse mee wilt rommelen, doe dat dan in je eigen tijd.
Om het gezinsbudget wat op te krikken, zou je er een video-opname van kunnen maken, en die verkopen aan de videotheken...
Om je eigen schuldgevoel wat te verminderen, kun je terugvallen op het voorgaande advies.


VRAAG: Mijn man valt na het bedrijven van sex, meteen in een diepe slaap.Er is dan geen tijd, om nog wat te praten.

ANTWOORD: Sex is een extreem zware taak voor een man.Heeft daarna absoluut rust nodig! In feite is het zo, dat, hoe meer hij van je houdt, hoe zwaarder het wordt, en hoe meer rust hij nodig zal hebben.Hou op, met hem onder druk te zetten.


VRAAG: Mijn man zijn sexuele prestatie duurt slechts 30 seconden.

ANTWOORD: Je man houdt erg veel van je.Hij raakt zo opgewonden, dat hij zich niet kan beheersen.Het is zelfs zo, dat hoe korter het duurt, hoe meer hij van je houdt.Biedt hem het evenredige, door niet te zeuren, als hij weer eenseen nieuw "speeltje" wilt kopen. Kleine moeite toch?


VRAAG: Mijn man is niet geinteresseert in een voorspel.

ANTWOORD: Dat betekent alleen maar, dat jij niet zoveel van je man houdtals dat je hoort te doen. Het kost hem erg veel moeite, om jou in de juiste stemming te brengen. Vergeet alle wensen op dat gebied, en maak het goed bij hem, door meteen aan het echte werk te beginnen.


VRAAG: Mijn man bezorgd me nooit een orgasme.

ANTWOORD: Het vrouwelijke orgasme is een mythe, bedacht door feministische, millitante mannen-hatende creaturen, en een gevaar voor de familie-eenheid. Heb het er nooit meer over met hem en toon hem je liefde door hem te verzekeren, dat je echt niets mist.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 5.935 - Score: 0% (1)

Willekeurige items uit TEKSTEN

Tongtwisters Jeukt jouw jeukerige jeukneus net zoals mijn jeukerige jeukneus jeukt? De herbergier van de herberg hier herbergt hier een herbergier van de herberg daar. Ruud Rups raspt rap rode ronde radijsjes Trillend trippelde tante Tiny tandloos naar de treiterende tandarts toe. Knappe slakke snakke naar slappe sla Bram, de brave broeder van bebrilde brouwend [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 88% (93) - Hits: 66.748
Het varken Wie vreemd gaat is een varken Wie meermalen vreemd gaat is een vies varken Wie veel vreemd gaat is een wild varken Wie zich betrappen laat is een dom varken Wie zich niet betrappen laat is een geluks-varken Wie er geen heeft is een arm varken Wie daarover spreekt is een smerig varken Wie niet vreemd gaat is een lui varken Wie ongeschoren vreemd gaa [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 100% (4) - Hits: 6.902
Eet nooit me Eet nooit meer appels! Adam leefde lang geleden, eenzaam in de tuin van Eden, met de zegen van de Heer, wat verlangt een mens nog meer. Hij liep lekker in z'n blootje baadde zon en baadde pootje, in het water van de beek, zeven dagen van de week Adam leefde zonder zorgen, tot dat hij op zekere morgen, plotseling ontdekte dat ieder dier een vrouwtje [...]
Danny - 20/08/2014 - Score: 86% (7) - Hits: 7.652
Universitair Postuniversitaire opleiding voor vrouwen Na het succes van de cursus voor mannen is er nu ook één voor vrouwen. Volgende cursussen worden aangeboden: 1ste jaar 1ste semester Taal 1: Ben je klaar om te vertrekken? Definitie van het woord 'ja'. Kaartlezen: Logica voorrang geven op intuïtie. Autorijden 1: Met een automatische versnelling kan  [...]
Danny - 20/01/2001 - Hits: 5.646
Een moderne Een moderne parabel die nog altijd in is ! Er was eens een kip die op het erf van de boerderij rondscharrelde tot ze enkele korrels tarwe vond. Ze riep haar buren erbij en zei: "Als we dit graan zaaien, hebben we later brood om te eten. Wie wil me helpen zaaien?" "Ik niet," zei de koe. "Ik niet," zei de eend. "Ik niet," zei het varken. "Ik niet," z [...]
Danny - 20/12/2014 - Score: 57% (23) - Hits: 6.132