Logo
» Start » Helpdesk » Powerpoint » Winzip opent maar er staat niets in?

Helpdesk - Powerpoint : WINZIP OPENT MAAR ER STAAT NIETS IN?

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

Dit is een probleem met de gratis server waar onze powerpointbestanden op staan. De oorsprong is niet te achterhalen en er is geen eenvoudige server-side oplossing voor.
Een oplossing hierdoor is door met de rechtermuisknop op de link te klikken en dan kiezen voor "doel opslaan als". Vervolgens bewaar je het .zip bestand ergens op je harde schijf. Open vandaaruit dan het bestand en dubbelklik op het .pps bestandje.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 2.274

Willekeurige items uit HELPDESK

Het interact De interactiefjes maken de pagina's dynamischer en gebruikt hiervoor Javascript of Java. Dit werkt in alle hedendaagse browsers. Maar het kan zijn dat door een of andere beveiligingsinstelling de Javascript uit staat. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw beveiligingsprogramma.
Danny - 11/04/2006 - Hits: 2.063
Ik kan het b Klik bij de naam op de rechtermuisknop en kies in het menu "opslaan als". Kies de plaats op je harde schijf waar het moet staan. Opgelet! Bij het opslaan als moet het bestandje eindigen op .zip. Bij bestanden eindigend op .htm moet je eerst op de link klikken en op de volgende pagina deze procedure uitvoeren.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 6.880
This video i Als dit een recent filmpje is betekend het dat het nog niet beschikbaar is. Meestal is deze wel beschikbaar na een kwartier. Als dit al een ouder filmpje is, mag je ons contacteren. We proberen dan die link te herstellen indien mogelijk.
Danny - 10/06/2007 - Score: 20% (1) - Hits: 2.272
Ik heb geen Word Viewer Excel Viewer Powerpoint Viewer
Danny - 11/04/2006 - Hits: 2.516
Sommige film Dit is mogelijk. De server putfile is niet in ons beheer en heeft in de voorwaarden staan dat zij indien zij dat willen de filmpjes kunnen verwijderen.
Danny - 11/04/2006 - Hits: 2.997