Logo
» Start » Helpdesk » Filmpjes » Sommige filmpjes werken niet?

Helpdesk - Filmpjes : SOMMIGE FILMPJES WERKEN NIET?

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

Dit is mogelijk. De server putfile is niet in ons beheer en heeft in de voorwaarden staan dat zij indien zij dat willen de filmpjes kunnen verwijderen.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 2.997

Willekeurige items uit HELPDESK

Het lukt nie Om de gebruiker gemakkelijker te maken en de kans te vergroten dat de mail effectief bij de gebruiker toekomt zitten er enkele controles op de invoervelden. Als deze foutief zijn verschijnt een passende melding op het scherm. Om kaarten te verzenden heb je minimaal een IE5.5+ /Firefox / Opera browser nodig. IE5 voor de MAC werkt niet.
Danny - 11/04/2006 - Hits: 4.261
Welke progra Normaalgezien heb je maar 1 programma nodig. Powerpoint of PowerpointViewer. Powerpoint is deel van Microsoft Office. PowerpointViewer kan je hier downloaden. De bestanden hebben extensie .zip. De bestanden zijn gecomprimeerd opgeslagen op de server om een zo klein mogelijke grootte te hebben. Het programma om de zip uit te pakken zit standaard in  [...]
Danny - 04/04/2006 - Hits: 4.610
Waarom staat Het filmpje staat op een speciale server die gebruikt wordt voor filmpjes. Deze is van een ander bedrijf (Youtube, Zippyvideos, ...) en haalt hun inkomsten voor het dataverkeer uit de advertenties rond de filmpjes.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 3.308
Sommige film Dit is mogelijk. De server putfile is niet in ons beheer en heeft in de voorwaarden staan dat zij indien zij dat willen de filmpjes kunnen verwijderen.
Danny - 11/04/2006 - Hits: 2.997
Problemen me Hiervoor ga je naar http://gsm.lachkaarten.com/helpdesk.php.
Danny - 11/04/2006 - Hits: 4.091