Logo
» Start » Helpdesk » Allerlei » Mag ik dat op mijn site zetten?

Helpdesk - Allerlei : MAG IK DAT OP MIJN SITE ZETTEN?

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

Je mag enkel de inhoud op je eigen site zetten op voorwaarde dat:
- Je het bestand op je EIGEN webruimte zet, dus niet rechtstreeks linken naar de onze.
- Je een duidelijke vermelding met link zet bij de inhoud.
- Je niet meer dan enkele dingen overneemt. Dus niet de gehele site kopiëren!
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 3.010

Willekeurige items uit HELPDESK

Ik kan geen Met Winzip kan je geen powerpointjes bekijken, je hebt het alleen nodig om de bestanden van het net te halen. Om powerpointjes te bekijken heb je powerpoint nodig (onderdeel van Microsoft Office). Als je dit niet hebt, kan je nog altijd het gratis programma PowerpointViewer downloaden hier.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 6.123
Sommige film Dit is mogelijk. De server putfile is niet in ons beheer en heeft in de voorwaarden staan dat zij indien zij dat willen de filmpjes kunnen verwijderen.
Danny - 11/04/2006 - Hits: 2.999
Automatisch Permanente methode: Klik in "Deze Computer" > Extra > Mapopties > Tabblad Bestandstypen. Bestandstype kiezen waar het om gaat (PPS dus) > Geavanceerd Openen na downloaden bevestigen aanvinken.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 3.689
Mag ik dat o Je mag enkel de inhoud op je eigen site zetten op voorwaarde dat: - Je het bestand op je EIGEN webruimte zet, dus niet rechtstreeks linken naar de onze. - Je een duidelijke vermelding met link zet bij de inhoud. - Je niet meer dan enkele dingen overneemt. Dus niet de gehele site kopiƫren!
Danny - 11/04/2006 - Hits: 3.010
Ik kan het b Klik bij de naam op de rechtermuisknop en kies in het menu "opslaan als". Kies de plaats op je harde schijf waar het moet staan. Opgelet! Bij het opslaan als moet het bestandje eindigen op .zip. Bij bestanden eindigend op .htm moet je eerst op de link klikken en op de volgende pagina deze procedure uitvoeren.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 6.984