Logo
» Start » Helpdesk » Filmpjes » This video is no longer available

Helpdesk - Filmpjes : THIS VIDEO IS NO LONGER AVAILABLE

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

Als dit een recent filmpje is betekend het dat het nog niet beschikbaar is. Meestal is deze wel beschikbaar na een kwartier.

Als dit al een ouder filmpje is, mag je ons contacteren. We proberen dan die link te herstellen indien mogelijk.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 2.272 - Score: 20% (1)

Willekeurige items uit HELPDESK

Waarom staat Het filmpje staat op een speciale server die gebruikt wordt voor filmpjes. Deze is van een ander bedrijf (Youtube, Zippyvideos, ...) en haalt hun inkomsten voor het dataverkeer uit de advertenties rond de filmpjes.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 3.308
Ik heb geen Word Viewer Excel Viewer Powerpoint Viewer
Danny - 11/04/2006 - Hits: 2.516
Winzip opent Dit is een probleem met de gratis server waar onze powerpointbestanden op staan. De oorsprong is niet te achterhalen en er is geen eenvoudige server-side oplossing voor. Een oplossing hierdoor is door met de rechtermuisknop op de link te klikken en dan kiezen voor "doel opslaan als". Vervolgens bewaar je het .zip bestand ergens op je harde schijf.  [...]
Danny - 04/04/2006 - Hits: 2.274
Welke progra Normaalgezien heb je maar 1 programma nodig. Powerpoint of PowerpointViewer. Powerpoint is deel van Microsoft Office. PowerpointViewer kan je hier downloaden. De bestanden hebben extensie .zip. De bestanden zijn gecomprimeerd opgeslagen op de server om een zo klein mogelijke grootte te hebben. Het programma om de zip uit te pakken zit standaard in  [...]
Danny - 04/04/2006 - Hits: 4.606
De bestanden De bestanden zijn gecomprimeerd (samengeperst of gezipt) om minder plaats te nemen op de server, en dus sneller te downloaden. WindowXP heeft standaard een programma ingebouwd om deze bestanden uit te pakken.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 9.665