Logo
» Start » Helpdesk » LachKaarten.com » Waarom worden mijn gegevens bijgehouden?

Helpdesk - LachKaarten.com : WAAROM WORDEN MIJN GEGEVENS BIJGEHOUDEN?

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

Van iedereen die een kaart stuurt wordt het IPadres bewaard in de databank. Dit is enkel om misbruiken te voorkomen.
De verzendingen blijven minstens 30 dagen bewaard dus u kan de kaart minstens tot die tijd nog bekijken. Nadien worden deze verwijderd om plaats te maken in de databank.
De ingevulde emailadressen dienen enkel om de kaart te sturen. Wij verzekeren u dat er niets anders gedaan wordt met deze gegevens.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 2.936

Willekeurige items uit HELPDESK

Welke progra Normaalgezien heb je maar 1 programma nodig. Powerpoint of PowerpointViewer. Powerpoint is deel van Microsoft Office. PowerpointViewer kan je hier downloaden. De bestanden hebben extensie .zip. De bestanden zijn gecomprimeerd opgeslagen op de server om een zo klein mogelijke grootte te hebben. Het programma om de zip uit te pakken zit standaard in  [...]
Danny - 04/04/2006 - Hits: 4.651
Ik kom op ee De allernieuwste powerpointjes staan bewaard op een andere plaats (host) dan de oude pps. Vandaar dat er vanaf nu meer reclame op de site staat (bvb. fastdump.net) Als je op die pagina een beetje naar beneden scrolt staat er een knop van "Please wait x seconds". Hierna verschijnt download. Klik op die downloadknop op de powerpoint te downloaden (en [...]
Danny - 11/04/2007 - Hits: 2.454
Ik kan geen Met Winzip kan je geen powerpointjes bekijken, je hebt het alleen nodig om de bestanden van het net te halen. Om powerpointjes te bekijken heb je powerpoint nodig (onderdeel van Microsoft Office). Als je dit niet hebt, kan je nog altijd het gratis programma PowerpointViewer downloaden hier.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 6.123
Waarom staat Het filmpje staat op een speciale server die gebruikt wordt voor filmpjes. Deze is van een ander bedrijf (Youtube, Zippyvideos, ...) en haalt hun inkomsten voor het dataverkeer uit de advertenties rond de filmpjes.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 3.310
Problemen me Hiervoor ga je naar http://gsm.lachkaarten.com/helpdesk.php.
Danny - 11/04/2006 - Hits: 4.095