Logo
» Start » Moppen » Personen » Schoonmoeder

Moppen - Personen : SCHOONMOEDER

 • Waarom toch altijd die negatieve moppen over schoonmoeders. Die van mij is een engel. Jaren in de zorg gewerkt waarbij ze alles gaf. In haar vrije tijd collecteerde ze voor goede doelen. En ze zou haar laatste hemd weg geven aan een vreemde. Het enige minpuntje is misschien dat haar dochter een gebroed van satan is, die de ziel van een man kan opzuigen en hem een geheel berooid een pestleven kan bezorgen!
 • Wat is het verschil tussen een ongeval en een ramp? Als je schoonmoeder in het water rijdt is het een ongeval. Als ze er weer uitkomt is het een ramp.
 • M'n schoonmoeder poetste d'r tanden altijd met zo'n ouderwetste tandenborstel.
  Daarom heb ik haar op d'r verjaardag een elektrische tandenborstel gegeven!
  M'n schoonmoeder fietste nog altijd op zo'n ouderwetse fiets.
  Daarom heb ik haar op d'r verjaardag een elektrische fiets gegeven.
  Nu vind ik dat m'n schoonmoeder altijd op zo'n ouderwetse stoel zit.
  En nou ik zoek nog een cadeau voor d'r verjaardag...
 • Jan komt heel erg tevreden lachend zijn stamkroeg binnen.
  Piet: "Hallo Jan, lange tijd niet gezien!"
  Jan: "Nee dat klopt!"
  Piet: "Zo, jij verkeerd in een uitstekend humeur zo te zien!"
  Jan: "Ja, dat klopt, dat is zo ja!"
  Piet: "En hoe komt dat zo dan, wat is de reden?"
  Jan: "Nou, ik ga morgen een plezierreisje maken!"
  Piet: "Toe maar, wat ga je doen dan?"
  Jan: "Ik ga m'n schoonmoeder naar Schiphol brengen!"
 • Een man zijn schoonmoeder is onlangs overleden.
  Op de begrafenis vraagt een vriend hem : 'Wat had je schoonmoeder ?'
  Waarop hij antwoordt :'Een grote villa'.
  De vriend zegt :'Nee nee, wat mankeerde ze?'
  Met als antwoord :'Een appartement aan de zee!'
  'Maar nee', zegt de vriend, 'hoe is je schoonmoeder gestorven?'
  'Ze is met de frietketel van de trap gevallen.'
  'Amaai', zegt de vriend 'en wat heb je dan gedaan?'
  'Boterhammen gegeten'
 • Zit ik in een restaurant met m'n vrouw en m'n schoonmoeder te eten. Op een gegeven moment snijdt m'n schoonmoeder een stuk vlees af, prikt het aan haar vork en houdt het voor zich. Ze vraagt me: 'Is dit nou rundvlees of varkensvlees ? Waarop ik vroeg:'Welke kant van de vork bedoelt u?'
 • Bij een auto-ongeluk raakt een jonge vrouw ernstig gewond aan haar gezicht. Voor de operatie haalt de plastisch chirurg een flinke lap huid uit de bilpartij van haar echtgenoot voor de noodzakelijke huidtransplantatie. Na de operatie zegt de vrouw tegen haar man: "Lieverd, fantastisch toch dat je dit voor mij hebt gedaan." Waarop haar man antwoordt: "Geen dank schatje, want kun je je voorstellen wat ik zal denken, telkens als je moeder jou in het vervolg een zoen zal geven?"
 • Een man wordt door de rechter veroordeeld tot een boete van 103 gulden omdat hij zijn schoonmoeder een fikse klap heeft gegeven. "Waarom zo'n vreemd bedrag?" vraagt de veroordeelde. "Drie gulden boete plus 100 gulden vermakelijkheidsbelasting!" is het antwoord.
 • En die bediende vroeg aan zijn chef: "Ik wil graag naar de begrafenis van mijn schoonmoeder." Chef: "Ja, wie wil dat niet graag."
 • Ik ga op safari met mijn vrouw en mijn schoonmoeder. En op een dag hoor ik 's morgens mijn vrouw gillen: "Kom snel, d'r staat een leeuw bij mijn moeders tent! Doe iets!" Ik zeg tegen haar: "Wacht even; ik wil wel eens zien hoe die leeuw zich hieruit redt."
 • Schoonmoeder heeft besloten een test te doen. Op een mooie zomerse namiddag wandelt ze met haar schoonzoon Frank langs een kanaal. Plots slaat ze zogezegd haar voet om en valt in het kanaal. Frank twijfelt geen seconde en springt achter haar aan. De volgende dag staat er voor Frank zijn huis een Peugot 205 cabrio met op het dashboard een briefje: "Beste Frank, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonmoeder Greta."
  Een week later is het de beurt aan een andere schoonzoon, Dirk. Terug wandelen ze langs het kanaal, Greta slaat zogezegd haar voet om en struikelt in het water. Ook Dirk aarzelt geen seconde en redt haar van de verdrinkingsdood. De volgende dag staat ook voor Dirk zijn woning een Peugot 205 cabrio met een briefje dat zegt: "Lieve Dirk, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonmoeder Greta."
  De volgende week is haar laatste schoonzoon, Bertrand aan de beurt. Weer langs het kanaal wandelen, voetje omslaan en in het water vallen. Nu, Bertrand, die kijkt even naar links en rechts, die ziet dat er niemand in de buurt is en wandelt verder. De volgende dag staat er voor Bertrand zijn garagepoort een Porsche 911 cabrio! Ook hij vindt een briefje op het dashboard met de tekst: "Beste Bertrand, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonvader Albert."
 • Meneer van Boven heeft de spijker, die hij in de muur wilde slaan, kromgeslagen. Hij roept daarop zijn zoon en zegt;"haal die ouwe tang eens uit de keuken!".Gaat de zoon naar de keukendeur en roept:"Tante Emma, pappa wil je spreken!"
 • Je schoonmoeder rijdt met je fiets en ze maakt een zware val. Er ligt overal bloed en je vraagt: ben je dood? Ze antwoord niet en je springt in de lucht en staat te juichen.Een man heeft het allemaal gezien en hij zegt:waarom sta je zo te juichen?Antwoord de jongen:mijn fiets is ongedeerd.
 • ik kwam laats me schoonmoeder tegen op de fiets ,ze zei dat ze naar de graafplaats ging ,dus vroeg ik ''wie brengt dan je fiets terug ?
 • Er staat een mannetje op het Muntplein in Amsterdam. Als er een tram aankomt, geeft hij een kus op de voorruit en gooit een bos bloemen naar binnen. Lijn 26 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 25 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 16 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Een man aan de overkant staat dat zo eens aan te kijken. Op een gegeven moment loopt hij naar het mannetje en vraagt: "Wat doet u nou toch steeds?" Zegt het mannetje: "Gisteren is mijn schoonmoeder hier aangereden door een tram, maar ik weet niet welke bestuurder 't geweest is."
 • Een jongen zit in 't café.
  Zegt z'n vriend: "Joh, wat zie jij er keurig uit."
  "Nou", zegt-ie, "Ik heb mijn schoonmoeder begraven."
  "Ben je besodemieterd?" zegt z'n vriend. "Ja, ze zat met 'r vinger
  tussen de deur."
  "Nou, daar ga je toch niet dood van?"
  "Nee, maar dat kreng ging zo te keer, toen hebben we d'r af laten maken."
 • Wat is het voordeel van een Japanse echtgenote?
  Dat je schoonmoeder in Tokio woont.
 • Wat is de overeenkomst tussen op een hoge berg staan en je laten pijpen door je schoonmoeder?
  Als je niet naar beneden kijkt is het niet zo erg
 • Wat is het verschil tussen een sigaar en een kwade schoonmoeder?
  Bij een sigaar zijn de eerste trekken de beste en bij de schoonmoeder de laatste ...
 • Wat moet je doen als je schoonmoeder zigzaggend door de tuin loopt?
  Blijven schieten
 • Hoe noemt een Chinees zijn schoonmoeder?
  Taai Kreng
 • Wat is het ideale gewicht van je schoonmoeder?
  3 kg, incl. urn
 • Wat moet je doen als je schoonmoeder een epileptische aanval in bad krijgt...?
  Snel de vuile was erbij gooien!
 • Wat is de overeenkomst tussen je schoonmoeder en een paddestoel?
  Als je de verkeerde treft ga je eraan kapot.
 • Wat moet je doen als je schoonmoeder tegen het raampje aan tikt?
  1)Op centrifugeren zetten
  2)De oven nog iets hoger zetten
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 204.401 - Score: 72% (69)

Willekeurige items uit MOPPEN

Doven James, de huisknecht van de schatrijke maar potdove graaf, zit 's avonds laat te wachten op de thuiskomst van zijn stokoude meester. Als deze eindelijk aankomt, trekt James zijn vriendelijkste gezicht. Terwijl hij de graaf helpt met het uittrekken van zijn jas, murmelt hij: "Zo, vieze vuile klootzak, je hebt weer de hele dag in allerlei bars rondge [...]
Danny - 10/03/2012 - Score: 48% (44) - Hits: 62.423
Zoekertjes Te koop aangeboden: Citro├źn C4. Ideaal om aan een ontslagen werknemer te geven als afscheidsgeschenk.
Danny - 10/02/2020 - Score: 18% (9) - Hits: 17.396
Bekende Nede Een elfje, een kabouter en een trol zitten in het bos te eten. zegt het elfje opeens: ik ben de liefste van het heeeeeeeele land. zegt het kaboutertje: ik ben de kleinste van het heeeeeeeele land. zegt de trol: ik ben de lelijkste van het heeeele land. maar ze geloven elkaar niet dus ze gaan naar de wijze uil om het te vragen. dus eerst gaat dat el [...]
Danny - 01/01/2007 - Score: 19% (14) - Hits: 34.505
Geld - Rijke Marjan en Ciska, 2 vriendinnen hebben elkaar een poos niet gezien en komen elkaar tegen op straat. Na wat bijpraten zegt Marjan: "Voor wie werk jij tegenwoordig eigenlijk?" Ciska: "Voor de belastingen." Marjan: "Huh? Maar je zat toch bij een groothandel?" Ciska: "Ja, maar van mijn salaris betaal ik een groot deel loonbelasting. Dit kan oplopen tot  [...]
Danny - 11/09/2023 - Score: 82% (28) - Hits: 88.118
Sinterklaas Een brief aan de sint: "Beste Sint, U heeft toch genoeg pieten dus zou u mijn lief alstublieft een grotere kunnen geven?"
Danny - 05/12/2013 - Score: 52% (73) - Hits: 95.783