Logo
» Start » Moppen » Verkeer » Trein

Moppen - Verkeer : TREIN

 • Na een lange, vermoeiende werkdag zat een vrouw in de trein op weg naar huis en sloot haar ogen.
  Toen de trein het station uit reed, haalde een jongeman die naast haar zat, zijn mobieltje uit zijn zak en begon op luide toon te spreken. "Hoi liefje, hier Franky , ik zit in de trein.. Ja, ik weet dat het de trein van half 7 is en niet die van half 5, maar de vergadering liep uit....
  Nee, schatje, niet met dat blondje van de afdeling betalingen, met de baas.... Nee, honnepon, jij bent de enige in mijn leven.... Ja, echt, ik zweer het."
  Een kwartier later was hij nog op luide toon aan het praten, toen de vrouw die naast hem zat er genoeg van had. Ze leunde naar hem over en zei dicht bij de telefoon: "Franky, hang de telefoon op en kom terug in bed."
  (Franky gebruikt zijn mobieltje sindsdien niet meer in het openbaar, geweldige reactie van de vrouw!)
 • Een boer is op zijn land bezig als een man hem aanspreekt: "Als ik over uw land mag lopen kan ik de trein van kwart over tien nog halen. Mag dat?" "Tuurlijk, geen probleem", zegt de boer. "En als de stier u in de gaten krijgt haalt u de trein van 10 uur ook nog wel!"
 • "Mijn trein was op tijd, daarom heb ik die gemist. Kan u een briefje maken dat die vertraging had, want nu ben ik te laat"
 • Zeg niet 'treinvertraging' maar zeg 'ongeplande kans tot landschapsappreciatie'.
 • NMBS = Nooit Meer Betrouwbaar Stipt
 • Een last minute spoorwijziging op tijd en stond, houdt de pendelaar gezond !
 • Met de trein was je er nog niet!
 • Wat is het positieve aan een trein die 30 minuten vertraging heeft ? Hij is tenminste niet afgeschaft!
 • Hoe krijg je meer plaats op de trein? Maak reclame dat er meer plaats is in je eigen wagen!
 • Hoe krijg je acht keer zoveel volk in een trein? Maak de trein de helft korter!
 • Hoe krijg je vier keer zoveel volk in een trein? Maak de trein een enkeldekker!
 • Hoe krijg je twee keer zoveel volk in een trein? Laat de helft van de treinen minder rijden.
 • Wat is het verschil tussen een Indische trein en een Belgische? Het Indische rijden op tijd!
 • Wat is het verschil tussen een Indische trein en een Belgische? Op de Indische heb je meer plaats!
 • Afkorting: NMBS = Nooit Met Belgische Spoor.
 • McDougal reisde verbazingwekkend genoeg altijd eersteklas. Het was immers de enige manier om te voorkomen dat hij zijn schuldeisers tegen het lijf zou lopen.
 • Ik heb mijn vrouw overgehaald om met me mee te gaan naar een re?. Ze voelt zich bij voorbaat opgelaten, want kent bijna niemand van mijn toenmalige werkkring. Onderweg in de trein haal ik herinneringen op. Met name over Tom en Eefje. Dat was me een stel zeg, vooral die Eefje. Moet je horen... Op de re? sta ik oog in oog met Tom en Eefje. Ze zijn niets veranderd. Dat wil zeggen: vergeleken met een halfuur geleden, toen ze tegenover ons in de trein zaten.
 • In de trein van Amsterdam naar Brussel vraagt een dame aan de controleur: 'Waarom worden we in deze trein zo door elkaar geschud?' 'Dat komt omdat u in de laatste wagon zit', antwoordt de controleur. 'Ik vraag me af waarom de maatschappij die laatste wagon niet afschaft...'mompelt de dame.
 • Een man zegt tegen de psychiater: 'Ik ben het leven moe, ik ga mezelf voor de trein gooien.' Zegt de psychiater :'Ik heb U toch altijd verteld dat U een positieve draai aan Uw leven moet geven en aan alle dingen in het leven.' 'Inderdaad', zegt de man, 'daar heeft U gelijk in. Ik zal het anders zeggen, ik ga mijn leven op de rails zetten.'
 • Zitten twee automobilisten met elkaar te praten, zegt de ene: 'De trein is eigenlijk zo'n slecht alternatief nog niet', 'Hoezo?' vraagt de andere. 'Nou, het is dan wel twee keer zo duur als de auto, maar het duurt dan ook wel twee keer zo lang!'
 • Klant is aan de beurt. 'Mag ik een retourtje?' Lokettist: 'Waar naar toe?' Klant: 'Naar hier natuurlijk!'
 • Als een dame in de tram stapt, wil een heer opstaan. Ze zegt: Ach, blijft u toch zitten, ik ben helemaal niet moe, hoor. Even later het zelfde ritueel, de man wil opstaan, maar de dame duwt hem met zachte hand weer op zijn plaats terug. Ze dringt erop aan dat hij blijft zitten, totdat hij bij de derde poging kwaad wordt: Hou toch ‘ns op met die onzin, door uw gedoe ben ik nu al twee haltes te ver gereden!
 • Bram rijdt in z'n auto op de Gooiseweg. Plotseling ziet hij z'n vriend Moos op een paard met daarachter een ongezadeld paard. "Waar ga je naar toe" vraagt Bram. "Ik ga naar Zwolle en nou eens niet met de trein", zegt Moos "Dat zie ik" zegt Bram," maar waarom heb je dan 2 paarden?" Moos kijkt naar Bram en zegt," Ik kan wel zien dat je weinig reist, om naar Zwolle te gaan moet je overstappen in Amesfoort"
 • Een Belg besluit te gaan solliciteren bij de NS voor een baan als machinist. Onze vriend wordt aangenomen en mag de trein van Eindhoven naar Amsterdam besturen. De trein is nog geen vijf kilometer ver en komt dan tot stilstand. De hoofdconducteur, op de hoogte van de nationaliteit van de machinist, krijgt er de smoor in. - "EAARRGH!!! Belgen, heb ik dat weer!!" Hij roept de machinist op, maar die reageert niet.
  - "Hij zal toch niet dood..." Ten einde raad loopt de hoofdconducteur over de spoorbaan naar de locomotief. Daar ziet hij de Belg, frunnikend aan de wielen.
  - "Man, ben je gek? Waar ben je nu weer mee bezig?"
  - "Allez mijnheer, hebt ge dan niet gemerkt dat die trein zo schudde en trilde?"
  - "Maar dat is toch normaal voor een trein?"
  - "Welnee, ge begrijpt het niet! Kijk naar die wielen, ge rijdt op uw velgen, ALLE banden hebt ge kapot gereden!"
 • Een groep boeren uit belgie gaan voor het eerst met de trein. De oudste belg vraagt aan een wat jongere: "wilt ge wat water voor mij halen?" Dus die denkt: "waar haal ik dat nou weer vandaan?" Na een tijdje zoeken komt hij terug met wat water in een zakje Die oude belg vraagt het nog een paar keer en de jonge belg komt steeds met water terug. Dan komt hij opeens zonder water terug. Dus die oude vraagt: "he, waar is mijn water?" waarop de jongere antwoordt " ik wou het wel pakken, maar een of andere man zat in de put te kakken!"
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 45.078 - Score: 53% (12)

Willekeurige items uit MOPPEN

Dokters - Ta Een man is opgenomen in het ziekenhuis met een reusachtig verband om zijn hoofd. De verpleegster van dienst verzorgt hem en stelt vast: Arme meneer, uw vrouw moet u vreselijk missen. Waarop de man antwoordt: Gewoonlijk wel, maar deze maal heeft ze me we wel geraakt.
Danny - 12/04/2017 - Score: 64% (95) - Hits: 184.675
Andere Er rijdt een cowboy door de prairie. Op een gegeven moment ziet hij een man met zijn oor op de grond liggen. De man zegt: "Een postkoets met zes paarden: drie zwart, twee bruin en een wit." "Kun je dat allemaal horen?" vraagt de cowboy. "Nee," zegt de man: "die zijn net dwars over me heengereden
Danny - 28/04/2016 - Score: 87% (15) - Hits: 30.958
Kerk - Pasto De heilige Johannes is samen met twee anderen aan het golven. Hij heeft de afgelopen 2000 jaar flink geoefend en is dus een echte professional geworden. Hij slaat de bal, een pracht van een slag, in drie slagen heeft hij de bal in de hole gespeeld. "Heel goed, heel goed" zegt Jezus, een van de twee andere golfers. "Nu ik." Hij slaat de bal .. pats, [...]
Danny - 08/10/2019 - Score: 66% (22) - Hits: 91.151
Gevangenis Een man vraagt aan zijn kleine buurjongetje: "Wat doet jouw vader eigenlijk?" Het jongetje antwoordt: "Die is cellist." De man: "Cellist? Ik wist niet dat je vader aan muziek deed." Jongetje: "Dat doet hij ook niet. Maar voor zijn laatste inbraak heeft hij twee jaar cel gekregen."
Danny - 06/11/2010 - Score: 58% (12) - Hits: 33.538
Limerics In een villa te List Woonde een Filatelist Een man die aan Filatelie doet Zijn vrouw Lila Bewaarde de filatelie Van haar man, de filatelist In een lila filatelie-la.
Danny - 01/01/2007 - Score: 33% (3) - Hits: 20.067