Logo
» Start » Teksten » Taal en woordenschat » Het kakjargon

Teksten - Taal en woordenschat : HET KAKJARGON

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

Zoals de Inuit (voorheen Eskimo's) wel 30 verschillende termen voor sneeuw en ijs hebben zo zijn er minstens even zovele benamingen te bedenken voorhetgeen wij dagelijks vaak met trots produceren op een van de vele schijtpaleizen in den lande. Maar niet alleen het eindproduct wordt gelouterd met mooie naam, ook de activiteit zelf wordt vaak prachtig omschreven. De schone kunst van het bouten dus, een tak van sport die door iedereen bedreven wordt en voor veel klein geluk in het leven zorgt. Hieronder een kleine bloemlezing van termen voor het eindproduct of het leggen van de grote boodschap. Leuk om zo aan je leraar te vragen of je even de WC eend mag voeren.

Het eindproduct:

FANTOOMSCHIJT = zeker weten dat men iets door zijn gat heeft voelen glijden, er zitten poepresten op het papier, maar er ligt helemaal niets in de pot.

SCHONE SCHIJT = opnieuw werd iets geproduceerd, en het resultaat ligt ditmaal duidelijk in de pot, maar er verschijnen geen afdrukken op het papier.

NATTE SCHIJT = het soort waarbij men zijn reet wel 25 keer afveegt en het nog steeds niet schoon wil worden en je uiteindelijk maar besluit om een toiletpapiertje in je ondergoed te doen om de ergste ellende te voorkomen.

DAMPPOEP = na een avondje flink stappen ruikt de bruine paal naar een dampende natte hond.

WILHELMUS STRONT = er worden eerst een paar ruften in het ritme van het Wilhelmus gelaten (vaak alleen de eerste noot), voordat de bruine zooi eruit komt. En dan maar klagen dat het Nederlandse volkslied zo weinig aandacht krijgt.

GORGELSCHIJT = luidruchtige diarree.

RACEKAK = de Formule-1 onder de producten. Hij is er uit voor je het weet en laat vaak een verbrande sluitspier na.

SPUITPOEP = zulke dunne diarree dat het tot bovenaan de pot zit, meestal staat het schuim erop.

PINDAKAASPOEP = met van die harde stukjes erin, vooral na een maaltijd van onverteerbare dingen.

HOEMPERT = harde kak.

DUIKBOOTSCHIJT = werkt als volgt: men neemt plaats op een plonstoilet waarbij de drol een duik in het water neemt en de spetters om je oren vliegen.

EXPLOSIESCHIJT = onder begeleiding van een forse scheet wordt de drol met enorme kracht tegen de pot geschoten.

SPROEISCHIJT = van die schijt eerst aanvoelt als een enorme scheet, die pas komt na even flink doordrukken, maar die daarna meteen de hele pot voorziet van bruine vlekjes.

KONTKOTS = smerige, vloeibare bagger met brokjes. Ruikt zuur.

ALFABETPOEP = het verschijnsel dat welhaast elke drol op dusdanige wijze gaat liggen, dat er een letter uit het alfabet ontstaat. Een J of een Y is gauw gelegd, maar kom maar eens om een M, een Z of een I (met puntje!). Om deze activiteit extra spannend te maken, is het aan te raden om enkele andere alfabetten dan het Latijnse te bestuderen. Hoe trots kan je zijn met een verse omega of een (Russische) omgekeerde R?

STUITERSTRONT = een drol die zo hard is dat-ie bijna terugstuitert naar waar die vandaan kwam.

DE LENGTE-DROL = een bolus met een dermate lengte dat je even moet gaan staan om hem te kunnen laten vallen

DE TASKLAPPER = deze enorme keutel blijft rechtop in de pot staan hierna valt hij met geweld via de patroontas (balzak) in het porcelein.

PLAKBANDSCHIJT = kleeft met een sterke wil aan de 'musculus levator anii' en is er slechts met veel geduld af te krijgen.

SUPERSCHIJT = onmogelijk om deze grote hoop zonder behulp van een pleeborstel of toiletpapier weggespoeld te krijgen

TWEEDE GOLF DROL = dit overkomt je op het moment dat je net klaar bent, je reet is geveegd en je gaat net je broek ophalen en dan weet je opeens dat er nog meer zit dat je in je enthousiasme even was vergeten

NATTE WANGEN SCHIJT = een supernatte en snelle poep die behalve het hele toilet ook je beide billen rondom weet te bevuilen.

FIGUURPOEP = bewust danwel onbewust kunstig neergelegde bolus waar de producent erg trots op is. Net zoals met echte kunst valt het niet mee om een groot publiek op de benen te krijgen die het artistieke bouwwerk komen bewonderen.

DE BEZEMSTEEL = zo hard en recht dat de drol rechtop in de pot blijft staan, of erger, dat hij precies in het midden van het plateau ligt waardoor het water er door zijn vorm geen grip op heeft. Ook niet na 10 maal spoelen!

DIEPZEE SCHIJT = deze jongens blijven de aandacht trekken door zich op de bodem van de WC te verschuilen. Pas na een paar keer flink doortrekken of met de hand zijn deze hardnekkige jongens weg te krijgen.

SPETTERSCHIJT = je gaat zitten en terwijl je een scheet laat spuit de diarree uit je hol zodat de hele plee eronder zit.

DE PUBLIEKSLIEVELING = dit product is zo magnifiek van kleur of hoeveelheid dat je hem even wilt laten zien aan iemand anders voordat je hem wegspoelt

DE SPOOKDROL = er ligt een forse jongen in de plee en niemand in de buurt geeft toe die er te hebben neergelegd

KIEZELKAK = bestaat uit kleine, harde keutels die soms pijn doen. Het duurt tijden voor je de pot weer kunt verlaten. Oorzaak is een gebrekkige ontspanning van de sluitspier en veel te lang inhouden van de warme hap.

MUZIEKSCHIJT = het gevoel hebben dat je ongelofelijk moet schijten, op de pot gaat ziten maar er eerst een keiharde scheet met een diepe bas voor de drol uit gaat.

PLAKPOEP = niet uit de pot te krijgen! Vooral na een flinke avond bij MacDonald's

DIP SHIT = dipsaus schijt. Errrug dun dus.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 11.294 - Score: 100% (2)

Willekeurige items uit TEKSTEN

Alfabet der A: Annelies, je prachtige stem ben je kwijt Ik kan je niet zeggen hoezeer het me spijt Toch denk ik met heimwee aan hoe ik genoot Terwijl ik die stemband aan diggelen schoot. B: Belinda, dat triootje was toch wat raar Je man - die van onder lag - kwam te snel klaar terwijl ik nog ramde in woeste galop Begon hij te leuteren over zijn job. C: Christi [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 50% (2) - Hits: 14.398
Spreuken en V Beter een vagina in de hand, dan de lucht van tien Wie hoog moet zal ver vallen Het varken op de mosterd binden Heden een dartel varken, morgen een verse worst Al is de trog nog zo vol, het varken gooit hem om Holle vaten zijn het leegst Veni, vidi, vaginalis (ik kwam en zag dat het kut was) Veni Vidi Fietsie Foetsie (Ik kwam en zag dat mijn fiet [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 0% (2) - Hits: 33.454
Verzoek tot VERZOEK ONTHEFFING DIENSTPLICHT Aan de minister van defensie, Bij deze heb ik de eer u mijn uiterst zonderling geval uiteen te zetten. Mijn vader en ik woonden samen en we bezaten een televisie en een radio. Beneden ons woonden een weduwe en haar dochter, beiden schoon van uiterlijk en zonder tv en radio. Ik werd verliefd op de weduwe en trouwde ha [...]
Danny - 20/01/2001 - Hits: 5.390
Verleiding Ik zat gisteren op mijn kamer aan mijn bureau en speelde met mijn potlood. Neerslachtig keek ik naar al dat werk dat ik nog voor mijn tentamens moest doen. Een gevoel dat ik niet kan beschrijven deed me plotseling beseffen dat ik niet alleen op m'n kamer was. Ik keek op en zag haar staan: naakt!! Ze stond kaarsrecht, onbeweeglijk en met een houding [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 0% (1) - Hits: 7.040
Nieuwe gener Bij de kassa van een supermarkt stelt de jonge caissière aan een oudere vrouw voor, dat zij voortaan haar eigen boodschappentas meebrengt, in plaats van een plastic tas te kopen. "Want plastic tassen zijn niet goed voor het milieu", zo zegt ze. De vrouw verontschuldigt zich en legt uit: "Wij hadden dat groene gedoe niet toen ik jong was!" De caiss [...]
Danny - 19/09/2012 - Score: 71% (7) - Hits: 4.553