Logo
» Start » Teksten » Taal en woordenschat » Het kakjargon

Teksten - Taal en woordenschat : HET KAKJARGON

Deze tekst doorsturen naar uw vrienden via email

Zoals de Inuit (voorheen Eskimo's) wel 30 verschillende termen voor sneeuw en ijs hebben zo zijn er minstens even zovele benamingen te bedenken voorhetgeen wij dagelijks vaak met trots produceren op een van de vele schijtpaleizen in den lande. Maar niet alleen het eindproduct wordt gelouterd met mooie naam, ook de activiteit zelf wordt vaak prachtig omschreven. De schone kunst van het bouten dus, een tak van sport die door iedereen bedreven wordt en voor veel klein geluk in het leven zorgt. Hieronder een kleine bloemlezing van termen voor het eindproduct of het leggen van de grote boodschap. Leuk om zo aan je leraar te vragen of je even de WC eend mag voeren.

Het eindproduct:

FANTOOMSCHIJT = zeker weten dat men iets door zijn gat heeft voelen glijden, er zitten poepresten op het papier, maar er ligt helemaal niets in de pot.

SCHONE SCHIJT = opnieuw werd iets geproduceerd, en het resultaat ligt ditmaal duidelijk in de pot, maar er verschijnen geen afdrukken op het papier.

NATTE SCHIJT = het soort waarbij men zijn reet wel 25 keer afveegt en het nog steeds niet schoon wil worden en je uiteindelijk maar besluit om een toiletpapiertje in je ondergoed te doen om de ergste ellende te voorkomen.

DAMPPOEP = na een avondje flink stappen ruikt de bruine paal naar een dampende natte hond.

WILHELMUS STRONT = er worden eerst een paar ruften in het ritme van het Wilhelmus gelaten (vaak alleen de eerste noot), voordat de bruine zooi eruit komt. En dan maar klagen dat het Nederlandse volkslied zo weinig aandacht krijgt.

GORGELSCHIJT = luidruchtige diarree.

RACEKAK = de Formule-1 onder de producten. Hij is er uit voor je het weet en laat vaak een verbrande sluitspier na.

SPUITPOEP = zulke dunne diarree dat het tot bovenaan de pot zit, meestal staat het schuim erop.

PINDAKAASPOEP = met van die harde stukjes erin, vooral na een maaltijd van onverteerbare dingen.

HOEMPERT = harde kak.

DUIKBOOTSCHIJT = werkt als volgt: men neemt plaats op een plonstoilet waarbij de drol een duik in het water neemt en de spetters om je oren vliegen.

EXPLOSIESCHIJT = onder begeleiding van een forse scheet wordt de drol met enorme kracht tegen de pot geschoten.

SPROEISCHIJT = van die schijt eerst aanvoelt als een enorme scheet, die pas komt na even flink doordrukken, maar die daarna meteen de hele pot voorziet van bruine vlekjes.

KONTKOTS = smerige, vloeibare bagger met brokjes. Ruikt zuur.

ALFABETPOEP = het verschijnsel dat welhaast elke drol op dusdanige wijze gaat liggen, dat er een letter uit het alfabet ontstaat. Een J of een Y is gauw gelegd, maar kom maar eens om een M, een Z of een I (met puntje!). Om deze activiteit extra spannend te maken, is het aan te raden om enkele andere alfabetten dan het Latijnse te bestuderen. Hoe trots kan je zijn met een verse omega of een (Russische) omgekeerde R?

STUITERSTRONT = een drol die zo hard is dat-ie bijna terugstuitert naar waar die vandaan kwam.

DE LENGTE-DROL = een bolus met een dermate lengte dat je even moet gaan staan om hem te kunnen laten vallen

DE TASKLAPPER = deze enorme keutel blijft rechtop in de pot staan hierna valt hij met geweld via de patroontas (balzak) in het porcelein.

PLAKBANDSCHIJT = kleeft met een sterke wil aan de 'musculus levator anii' en is er slechts met veel geduld af te krijgen.

SUPERSCHIJT = onmogelijk om deze grote hoop zonder behulp van een pleeborstel of toiletpapier weggespoeld te krijgen

TWEEDE GOLF DROL = dit overkomt je op het moment dat je net klaar bent, je reet is geveegd en je gaat net je broek ophalen en dan weet je opeens dat er nog meer zit dat je in je enthousiasme even was vergeten

NATTE WANGEN SCHIJT = een supernatte en snelle poep die behalve het hele toilet ook je beide billen rondom weet te bevuilen.

FIGUURPOEP = bewust danwel onbewust kunstig neergelegde bolus waar de producent erg trots op is. Net zoals met echte kunst valt het niet mee om een groot publiek op de benen te krijgen die het artistieke bouwwerk komen bewonderen.

DE BEZEMSTEEL = zo hard en recht dat de drol rechtop in de pot blijft staan, of erger, dat hij precies in het midden van het plateau ligt waardoor het water er door zijn vorm geen grip op heeft. Ook niet na 10 maal spoelen!

DIEPZEE SCHIJT = deze jongens blijven de aandacht trekken door zich op de bodem van de WC te verschuilen. Pas na een paar keer flink doortrekken of met de hand zijn deze hardnekkige jongens weg te krijgen.

SPETTERSCHIJT = je gaat zitten en terwijl je een scheet laat spuit de diarree uit je hol zodat de hele plee eronder zit.

DE PUBLIEKSLIEVELING = dit product is zo magnifiek van kleur of hoeveelheid dat je hem even wilt laten zien aan iemand anders voordat je hem wegspoelt

DE SPOOKDROL = er ligt een forse jongen in de plee en niemand in de buurt geeft toe die er te hebben neergelegd

KIEZELKAK = bestaat uit kleine, harde keutels die soms pijn doen. Het duurt tijden voor je de pot weer kunt verlaten. Oorzaak is een gebrekkige ontspanning van de sluitspier en veel te lang inhouden van de warme hap.

MUZIEKSCHIJT = het gevoel hebben dat je ongelofelijk moet schijten, op de pot gaat ziten maar er eerst een keiharde scheet met een diepe bas voor de drol uit gaat.

PLAKPOEP = niet uit de pot te krijgen! Vooral na een flinke avond bij MacDonald's

DIP SHIT = dipsaus schijt. Errrug dun dus.
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 11.075 - Score: 100% (2)

Willekeurige items uit TEKSTEN

Antwerps: me Antwerpenaren kunnen hetzelfde zeggen maar met minder woorden ZEG HET GEWOON ZO : * Het is nu jullie beurt - Tizonnolle * Ik heb je er nog voor gewaarschuwd - Kemmetoenogzoegezei * Hij kon er niets aan doen - Akosterniondoeng * Ze heeft het niet goed verwerkt - Zissernichoefan * Hij zei het immers ook -Azeigetoemmesoek * Dat had je niet gedacht he? [...]
Danny - 15/06/2008 - Score: 83% (6) - Hits: 16.862
Engels met e Deze nieuwe techniek laat toe om Franstaligen wat Engels te leren. Er werd een zin in het Frans gezocht met dezelfde klank/uitspraak als de Engelse zin. * Ail ou radis? --- Are you ready? * Debile --- The bill * Mords mon nez --- More money * On le donne a ces connes --- Hold on a second * Toute ta queue traîne --- To take a train * Qu'on gratte [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 0% (1) - Hits: 9.155
10 winkeltip Je kent het wel, het is prachtig weer buiten, je wil er een dagje lekker niks doen. En daar is zij weer: "Zullen we gaan winkelen?" Hier volgen 10 tips om jezelf aangenaam bezig te houden terwijl je vriendin/vrouw de rekken afschuimt. 1) Graai in de doos met condooms en ga ze vervolgens deponeren in de karretjes van argeloze winkelklanten als ze ev [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 100% (1) - Hits: 8.897
Juist of fou Juist of fout ? 1. Appelen zorgen ervoor dat je sneller wakker wordt 's morgens en niet cafeïne. 2. Alfred Hitchcock had geen navel. 3. Een roker die een pakje per dag rookt verliest gemiddeld 2 tanden elke tienjaar. 4. In de winter worden we niet ziek omdat het koud is maar omdat we te weinig buitenkomen. 5. Bij het niezen stoppen alle lichaamsfu [...]
Danny - 12/10/2008 - Score: 83% (35) - Hits: 26.961
Aan haar ech Een vrouw schrijft aan haar echtgenoot : Lieve man, Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd verlaat. Ruim zeven jaar ben ik een goede vrouw vour jouw geweest en ik heb niets dat dit bewijst. De laatste twee weken zijn een hel geweest. Je baas belde vanmiddag om me te vertellen dat jij vandaag ontslag genomen hebt en dat wa [...]
Danny - 20/01/2001 - Score: 100% (3) - Hits: 11.112