Logo LachJeKrom.com
» Start » Moppen » Personen » Jantje

Moppen - Personen : JANTJE


 • De moeder van Jantje zet een bord soep voor hem op tafel. Ze zegt: "Ik heb het tafelkleed net gewassen, dus maak het niet vies! Anders houd ik per vlek twee euro op je zakgeld in." Vervolgens gaat ze de keuken weer in. Als ze terugkomt, ziet ze jantje met zijn lepel soep uit te smeren over het laken. Woedend schreeuwt ze: "Jantje! Wat ben je aan het doen viespeuk?!" Jantje: "Ik maak van drie vlekken één vlek."
 • Jantje's vader zit te wachten tot Jantje thuis komt. En Jantje komt niet thuis. Dus gaat zijn vader maar eens kijken waar zoonlief blijft. Bij de school van Jantje treft hij hem aan. "Jantje," vraagt hij, "waarom kom je niet naar huis?" Jantje antwoordt: "Nou, we hebben met aardrijkskunde gehad dat de aarde draait. Ik zit hier te wachten tot ons huis voorbij komt."
 • Jantje zit met zijn moeder in de kerk. En Jantje was misselijk geworden en moest overgeven. Zijn moeder zei: 'Vlug naar buiten jij!'. Dus Jantje naar buiten... 2 seconde later was Jantje al terug in de kerk. Moeder zei: 'Ben je nu al terug?!' 'Ja' zei Jantje 'achteraan de kerk stond er een schaal waarop stond: Voor de zieken'
 • Jantje komt thuis met een slecht rapport. "Voor zo'n rapport lijkt een flink pak slaag wel op zijn plaats!" zegt vader boos. Jantje antwoordt: "Dat lijkt me een goed idee, pa. Ik weet wel waar de meester woont."
 • Jantje vraagt op een gegeven moment aan zijn leraar: 'Meester, wat is het verschiltussen GRATIS en VOOR NIKS?' 'Nou, dat is in jouw geval erg simpel: Je mag gratis naarschool, maar voor jouw is dat voor niks.
 • Jantje neemt een citroen uit de koelkast en vraagt aan zijn moeder: mama mag ik die glazen bokaal hebben? Ja antwoordt zijn moeder. Na een lange tijd is jantje terug en zijn moeder vraagt wat hij gedaan heeft. Antwoordt jantje: wel ik heb in school over zuurstof geleerd en daarom heb ik zuur uit de citroen gehaalt en dan heb ik wat stof vanonder de kast gehaalt en samen gedaan in de bokaal en nu heb ik zuurstof.
 • Jantje bezoekt met zijn vader de dierentuin. Ze blijven staan voor de kooi met roofdieren en pa zegt: dat daar is een jaguar. Zegt Jantje: hoe kan dat? Er zitten niet eens wielen aan!
 • Fr?ric en Jantje zitten naast elkaar in de eetzaal. Jantje pakt zijn boterhammendoos en doet ze open. Even later gooit Fr?ric de boterhammendoos op de grond, Jantje gaat naar de meester en zegt: "Meneer, Fr?ric heeft mijn boterhammendoos op de grond gegooit." waarop de meester vraagt: "En was dat met opzet?" Jantje: "Nee, met choco.
 • Jantje blijft moeder maar vragen of hij een koekje krijgt. Moeder heeft hem al diverse malen gezegd dat hij geen koekje krijgt. Als Jantje het dan nog een keer vraagt grijpt moeder Jantje bij zijn arm en sleept hem mee naar de schuur. Ze opent de bankschroef, plaatst de arm van Jantje ertussen en draait hem heel vast aan. Vervolgens pakt ze uit de kast een zaag. Jantje begint het nu toch wel erg benauwd te krijgen en schreeuwt: "Mama, je gaat toch niet mijn arm eraf zagen?" "Nee," zegt moeder, "dat doe je direct zelf wel als ik de schuur in brand steek."
 • De moeder van jantje komt boven en zegt tegen jantje; "Jantje maak je bed nou eens op.'' ''Ja mam'',zegt jantje jantje gaat naar boven om z'n bed op te maken. Jantje gaat eerst naar de badkamer even later komt hij naar buiten met z'n moeders make up doos. En even later gaat hij z'n kamer in om z'n bed op te maken. Na een tijdje komt zijn moeder boven om te kijken hoe hij z'n bed netjes maakt. En dan schreeuwt moeder ineens;''wat doe jij met mijn make up op jouw bed! zegt jantje;''maar ik moest mijn bed toch op maken?
 • Jantje neemt altijd een liniaal mee naar bed. Vraagt moeder op een dag: Jantje waarom neem je elke dag een liniaal mee naar bed? waarop Jantje atwoord: ik wil weten hoe lang ik slaap!
 • Jantje komt thuis en zegt tegen vader: pap later wil ik rijk worden. Dan wil ik een groot huis zonder badkamer en elf bedienden,veel eten natuurlijk.Geen badkamer? vraagt vader.Jantje:nee want ik wil stinkend rijk worden.
 • Jantje (4) zit gefacineerd naar z?n moeder te kijken, terwijl ze een schoonheidsmasker aanbrengt. "Waarom doe je dat nou mama?" vraagt het jongetje. "Om mezelf mooi te maken," zegt zijn moeder, die even later de creme weer van haar gezicht veegt. "En nou dan?" vraagt Jantje, "geef je het op?"
 • Vraagt Jantje aan zijn vriendje piet: Wat is het verschil tussen een baby en een varken? Daarop andwoord Piet: weet ik niet. Jantje: Een baby poept in de luier en een varken luiert in de poep. en wat is het verschil tussen een Belg en een gek? Piet: weet ik niet. Jantje: Niet veel. En wat is het verschil tussen een wasbak en een wc pot?. Piet: weet ik ook niet. Jantje: Nou mooie boel bij jullie thuis zeg!
 • De meester vraagt aan Jantje: 'Jantje, hoe oud is je vader?' Jantje: 'Net zo oud als ik.' Meester: 'Maar dat kan toch niet, Jantje!' Jantje: 'Jawel, want hij werd pas vader toen ik geboren werd'.
 • Jantje komt in een doe-het-zelfzaak en vraagt om spijkers. De verkoper: 'Hoe lang moet je ze hebben?' Jantje: 'Hoe lang kan je ze missen?'
 • Jantje : 'Mag ik nog wat lezen tot ik in slaap val?' Moeder : 'Ja, maar geen minuut langer!'
 • Jantje is bij de tandarts geweest. Moeder vraagt hem: 'Doet je kies nu nog pijn, Jantje?' 'Geen idee,' antwoordt Jantje, 'de tandarts heeft hem gehouden'.
 • Jantje kwam te laat op school, de juf vroeg: "Waarom ben je te laat Jantje?" "Ik droomde over voetbal mevrouw." "En is dat een reden om te laat te komen?" "Nee juf, maar ze hadden verlenging."
 • Jantje loopt naar school, en kijkt op zijn horloge. Het is 5 voor half 9. Hij begint te rennen. Hij zegt:"O, god laat me op tijd op school komen! O, god laat me op tijd op school komen!" Valt Jantje ineens op z'n bek. zegt ie:"Ja godverdomme, je hoeft niet te duwen!!!"
 • De moeder van jantje komt boven en zegt tegen jantje;"Jantje maak je bed nou eens op.'' ''Ja mam'',zegt jantje jantje gaat naar boven om z'n bed op te maken. Jantje gaat eerst naar de badkamer even later komt hij naar buiten met z'n moeders make up doos.En even later gaat hij z'n kamer in om z'n bed op te maken. Na een tijdje komt zijn moeder boven om te kijken hoe hij z'n bed netjes maakt. En dan schreeuwt moeder ineens;''wat doe jij met mijn make up op jouw bed!!!zegt jantje;''maar ik moest mijn bed toch op maken????!!!
 • Jantje heeft van zijn oma een nieuw zakhorloge gekregen. Maar na een week doet ie het niet meer. Dus jantje schrooeft het horloge open en er valt een dode vlieg uit. O zegt jantje ik zie het al de machinist is dood!!!
 • Jantje ging eens naar school en passeerde langs een schoenwinkel. Daar zag hij prachtige schoenen staan en hij wilde ze kopen maar hij had niet genoeg geld want ze kosten ?50. Hij ging die avond terug naar huis om wat klusjes op te knappen voor geld. Daar vroeg hij aan zijn vader of hij iets kon doen. Zijn vader wilde ?12.5 geven als hij de grasmachine kon maken. Jantje deed dat dus en kreeg zijn geld. Hetzelfde vroeg hij aan zijn zus en die vroeg om haar walkman te maken. Ook dit deed Jantje en weer kreeg hij ?12.5. Toen ging hij naar zijn broertje en die wou dat hij zijn playstation vermaakte en zo was nog eens ?12.5 binnen. Voor het laatst liep hij naar zijn moeder, voor haar mocht hij de haardroger vermaken. Dit deed hij en had dus genoeg geld om zijn schoenen te kopen. Blij ging hij de volgende morgen naar school, maar hij ging eerst zijn schoenen kopen. Daar zag hij ze gelukkig nog staan maar naast zijn schoenen stonden er nog mooiere schoenen maar ze kosten! ?75. Hij dacht dat hij dat ook wel zou verdienen dus liet hij de schoenen staan. Toen hij na het school thuiskwam zag hij niemand. Hij ging naar de buurman en vroeg waar iedereen was. Die zei: sorry,Jantje, maar je vader is onder de grasmachine gelopen en op slag dood, je zus heeft een hartinfarct opgelopen omdat haar walkman te luid stond en ze was ook dood, haar broer heeft een supergevaarlijk virus opgelopen door teveel met zijn playstation te spelen ( ook dood) en je moeder heeft iets gehad omdat er een kortsluiting was in de haardroger en alle hulp was ook te laat voor haar. Jantje vond dit wel erg omdat het nu misschien langer zou duren vooraleer hij aan zijn geld zou geraken, maar hij trok er hem niet zoveel van aan. De volgende dag ging hij weer naar school en zag midden in de straat een pinguïn, vlak voor de schoenenwinkel. Weet je wat die pinguïn zei..EEN PINGUÏN KAN NIET PRATEN!!!!
 • Jantje gaat met oma naar het bos.
  oma:zie je het bos al?
  jantje:nee,want al die bomen staan ervoor!
 • Jantje mag van zen ma naar opa, komt hij daaraan zit opa met een grote pijp voor de tv? kijk je mee jantje vraagt opa? ja zegt jantje mag ik eerst een glas water? ja hoor zegt opa. even later komt jantje erbij zitten en kijken ze samen tv. opeens giet jantje zen glas water over opa zen pijp. potverdorie zegt opa wat doe je nu? wel zegt jantje mama heeft gezegd als je pijp uit is dat ik een nieuwe fiets krijg.
Vind ik leuk! Vind ik niet leuk! Commentaar versturen Defecte link melden
Hits: 165.734 - Score: 71% (224)

Willekeurige items uit MOPPEN

Pers - M Een journalist van een buitenlandse krant die al enige tijd in China verbleef als correspondent, stuurde op een dag een brief naar de redactie van zijn krant: 'Ik weet niet of deze brief jullie wel bereikt, want de post wordt hier zeer streng gecensureerd.' Een paar dagen later kreeg hij zijn brief terug, met nog een ander briefje bij: 'Post wordt  [...]
Danny - 14/10/2013 - Score: 50% (6) - Hits: 9.401
Doven James, de huisknecht van de schatrijke maar potdove graaf, zit 's avonds laat te wachten op de thuiskomst van zijn stokoude meester. Als deze eindelijk aankomt, trekt James zijn vriendelijkste gezicht. Terwijl hij de graaf helpt met het uittrekken van zijn jas, murmelt hij: "Zo, vieze vuile klootzak, je hebt weer de hele dag in allerlei bars rondge [...]
Danny - 10/03/2012 - Score: 63% (16) - Hits: 34.642
Gevangen Een man vraagt aan zijn kleine buurjongetje: "Wat doet jouw vader eigenlijk?" Het jongetje antwoordt: "Die is cellist." De man: "Cellist? Ik wist niet dat je vader aan muziek deed." Jongetje: "Dat doet hij ook niet. Maar voor zijn laatste inbraak heeft hij twee jaar cel gekregen."
Danny - 06/11/2010 - Score: 33% (6) - Hits: 26.829
Domme bl Wat doet een dom blondje als ze wil afslanken? Ze neemt in plaats van de lift eens wat vaker de roltrap.
Danny - 26/03/2014 - Score: 57% (107) - Hits: 140.892
Werkmens Op een dag komen er 2 staalarbeiders aan de hemelpoort aan. Ze kloppen aan, en St. Petrus komt opendoen. Hij kijkt in zijn gulden boek, maar zij staan er niet in. "Het spijt me, jongens, jullie hebben teveel stakingen op aarde georganiseerd. Jullie kunnen de hemel niet binnen", en hij stuurt hen naar de hel. Twee dagen later krijgt St. Petrus bezoe [...]
Danny - 30/05/2016 - Score: 80% (15) - Hits: 79.405
LachJeKrom.com © 1999 - 2017 - Privacy/Disclaimer/Cookies - Contact - Sitemap @ 19/09/2017 22:39:05 - Facebook - Twitter - Inloggen